موادلازم کلوچه فومن

آرد : ۱ کیلو

شیر : نصف پیمانه

ماست : نصف پیمانه

تخم مرغ : ۲ عدد

پودر شکر: ۶ قاشق غذاخوری

کره : ۱۵۰ گرم

نمک : به مقدار کم

بکینگ پودر : ۱ قاشق مرباخوری

خمیر مایه : ۱ قاشق غذاخوری

 

موادلازم داخل کلوچه فومن

پودر گردو : ۲ پیمانه

دارچین : ۱ قاشق سوپخوری

پودر شکر: ۱ پیمانه

جوزهندی : ۱ قاشق سوپخوری

کلوچه بیات شده یا پودر شده : ۳عدد

 

طرزتهیه کلوچه محلی فومن

برای تهیه کلوچه فومن ابتدا خمیر ترش را با ۱ قاشق مرباخوری شکر و نصف استکان آب ولرم را بدون حرکت در جای گرم قرار دهید به مدت ۱۰دقیقه استراحت کند و حجمش زیاد شود

سپس شیر و کره را در ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره ذوب شود بعد از اینکه کره ذوب شد ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود توجه کنید شیرو کره را در حدی روی حرارت بگذارید تا کره آب شود

طرزتهیه کلوچه محلی فومن

در مرحله بعد از پخت کلوچه فومن تخم مرغ ها را در ظرفی بریزید و با چنگال بزنید سپس ماست و پودر شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند

طرزتهیه کلوچه فومن

سپس مخلوط شیر و کره و خمیر ترش را به مواد تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید و بعد آرد , بیکینگ پودر و نمک را با هم الک کنید و به مواد کلوچه اضافه کنید و با دست ورز دهید تا خمیر یکدستی شود و به دست نچسبد

اموزش کلوچه فومن

بعد از اینکه خمیر کلوچه فومن آماده شد آن را با حوله بپوشانید و در جای گرمی به مدت ۲ ساعت قرار دهید تا استراحت کند

طرزتهیه مواد داخل کلوچه فومن

برای مواد داخل کلوچه پودر گردو را با دارچین , شکر , جوز هندی و ۳ عدد کلوچه پودر شده مخلوط کنید

برای رویه کلوچه فومن نیز ا زرده تخم مرغ را با ۱ قاشق چای خوری شیر مخلوط کنید

حالا از خمیر کلوچه به اندازه نارنگی جدا کنید و داخل خمیر را مقداری از مخلوط گردو و دارچین بریزید و خمیر را روی هم  قرار دهید سپس خمیر را در سینی فر بگذارید و با دست کمی فشار دهید تا پهن شود حالا روی کلوچه ها را با قالب دلخواه شکل بیندازید و روی آنها را با مخلوط زرده و شیر رومال کنید و سپس در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۵ دقیقه قرار دهید تا بپزد

آموزش تهیه کلوچه محلی فومن

طرزتهیه کلوچه محلی

برای اینکه کلوچه فومن در زمان پخت خشک نشوند مقداری آب در سینی بریزید و در قسمت پایین فر قرار دهید