کوکی فرانسوی

کوکی فرانسوی نوعی کیک کوچک و خوشمزه می باشد که به دلیل سایز کوچک آن مناسب برای سرو در مهمانی ها و میان وعده ها همراه چای یا قهوه می باشد.

مواد مورد کوکی فرانسوی:

کره      ۱/۲ پیمانه

آرد همه منظوره    ۱ پیمانه

بیکینگ پودر       ۱/۲ قاشق چای خوری

نمک      ۱/۴ قاشق چای خوری

تخم مرغ بزرگ      ۳ عدد

شکر سفید     ۱/۲ پیمانه

شکر قهوه ای روشن   ۲ قاشق غذا خوری

اسانس وانیل خالص       ۱ قاشق چای خوری

پوست لیمو رنده شده   ۱ قاشق چای خوری

 

دستور تهیه کوکی فرانسوی:

روی حرارت و در یک قابلمه کره را ذوب کنید و اجازه دهید تا سرد شود.آرد و نمک و نیز بیکینگ پودر را مخلوط نموده و با یکدیگر الک نمایید.

در طرفی دیگر با کمک هم زن برقی تخم مرغ ها ونیز شکر ها را مخلوط کنید و خوب هم بزنید.باید از سرعت بالای هم زن استفاده نمایید تا خوب غلیظ و روشن شود.سپس وانیل و نیز پوست پرتقال رنده شده را به مواد خود اضافه نمایید.به هم زدن ادامه دهید تا مواد یکدستی حاصل شود.مخلوط آرد الک شده را آرام آرام و یا در سه مرحله به مواد اضافه نمایید.یک پیمانه از خمیر را با کره مخلوط کنید ، سپسبه کل مواد اضافه نمایید تا عمل مخلوط کردن بهتر انجام شود.این کار را با کمک قاشق چوبی انجام دهید.سپس روی ظرف را با سلفون بپوشانید و به مدت زمان دو ساعت در یخچال نگداری نمایید.

فر را به روی ۳۷۵ درجه فارنهایت یا همان ۱۹۰ درجه سانتی گراد بگذارید تا گرم شود.قالب مدل دار را انتخاب کنید و کمی آرد روی آن بپاشید.سپس با قلمو آن را چرب کنید.سپس روی آنها را کمی آرد بپاشید.قالب را نیز به مدت ۱۰ دقیقه در یخچال بگذارید.به کمک اسکوپ بستنی و یا قاشق مقداری از مواد را داخل قالب ها بریزید.سپس قالب را به مدت زمان ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید.سپس آنها را از قالب جدا کنید.کوکی فرانسوی را می توانید در ظرف در بسته به مدت چند روز نگهداری کنید.

نوش جان