کوکی شکری

کوکی شکری

کوکی شکری

برای پذیرایی از مهمانان خود و در جشن ها و مراسم ها می توانید از این کوکی استفاده نمایید.با استفاده از اشکال پرینت گرفته شده می توانید آن را به شکل های گوناگون آماده نمایید.

مواد مورد نیاز کوکی شکری:

آرد همه منظوره    3 پیمانه

نمک    1/2قاشق چای خوری

بیکینگ پودر    1 قاشق چای خوری

کره    1 پیمانه

شکر سفید    1 پیمانه

تخم مرغ بزرگ    2 عدد

اسانس وانیل خالص    2 قاشق چای خوری

دستور تهیه کوکی شکری :

آرد و نمک و بیکینگ پودر را با یکدیگر مخلوط کرده و الک نمایید.با کمک هم زن برقی شکر و کره را خوب هم بزنید تا کرم رنگ شود.تخم مرغ ها را یکی یکی به مواد اضافه کنید و هر کدام را به مدت زمان یک دقیقه هم بزنید.پس از آن وانیل را به مواد اضافه نمایید.سپس آرد الک شده را آرام آرام در چهار مرحله به مواد اضافه نمایید تا خمیر بدست بیاید.

خمیر را به دوقسمت تقسیم نموده و هر کدام را مانند یک دیسک پهن کنید.روی ان را سلفون بکشید و در یخچال قرار دهید.پس از آن فر را روی دمای 350 درجه فارنهایت و یا 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا گرم شود.نصف خمیر را از یخچال بیرون آورده و روی سطحی که آرد پاشیده شده آن را پهن نمایید.خمیر را قالب بزنید و در سینی فر چرب شده قرار دهید.سینی فر را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.سپس آن را به مدت زمان 10 دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شود.سپس آن را روی توری قرار دهید تا خنک شود.

پس از خنک شدن با تزئینات گوناگون می توانید اشکال زیبایی را به وجود آورید.نیمه دیگر خمیر را از یخچال خارج نموده و پهن کنید و با قالب دیگری قالب زنید.اما از آنجایی که مدتی خمیر در یخچال قرار گرفته ، پس از قالب زدن خمیر بلافاصله در فر قرار دهید تا طلایی شود.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *