کیک اسفنجی

کیک اسفنجی پایه

موادلازم کیک اسفنجی

آرد : 300 گرم

تخم مرغ : 6 عدد

وانیل : نوک قاشق چای خوری

بکینگ پودر : 1قاشق چای خوری

پودرقند : 300 گرم

آب جوش : نصف پیمانه

نمک : نوک قاشق چای خوری

طرزتهیه کیک اسفنجی

کیک اسفنجی بافت نرمی دارد کیک سبکی است و پایه کیک های تولد و نامزدی محسوب می شود یکی از نکات مهم در طرزتهیه کیک و شیرینی رعایت اندازه هایی است که در دستور تهیه آورده می شود در صورتیکه میزان مواد را کم یا زیاد استفاده کنید به نتیجه دلخواه نمی رسید رعایت دقیق اندازه مواد در تهیه کیک اسفنجی خیلی مهم است

برای تهیه کیک اسفنجی ابتدا مواد خشک (بکینگ پودر , آرد و نمک ) را با هم مخلوط کنید و 3 دفعه مواد را الک کنید سپس زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا کنید و در ظرف های جداگانه بریزید و دقت کنید تا از زرده تخم مرغ در سفیده نباشد زیرا مانع پف کردن سفیده میشود

حالا با همزن سفیده تخم مرغ را بزنید تا سفید شود سپس نصف پودر قند را کم کم به سفیده ها اضافه کنید و با همزن بزنید تا حجم سفیده زیاد شود

طرزتهیه کیک اسفنجی

بعد زرده و وانیل را با نصف دیگر پودر قند مخلوط کنید و با همزن بزنید تا رنگش تغییر کند و سفید شود بعد آبجوش را اضافه کنید و سریع با همزن بزنید تا زرده نبندد

بعد از اینکه مخلوط زرده و پودرقند را خوب هم زدید به سفیده تخم مرغ اضافه کنید و با لیسک مواد را از زیر به رو بیاورید این عمل اصطلاحا فولد نامیده میشود عمل فولد کردن را باید به آرامی انجام دهید تا پف سفیده نخوابد

در صورت تمایل می توانید از 2 قاشق چای خوری پودرکاکائو نیز برای تغییر رنگ کیک اسفنجی استفاده کنید در این دستور نیز از پودرکاکائو استفاده شده است

پودر کاکائو را به مواد اضافه کنید و سپس آرد را کم کم به مایه کیک اضافه کنید و مجددا فولد کنید (مواد را با لیسک از زیر به رو آورید)

اموزش کیک اسفنجی

بعد از اینکه مایه کیک اسفنجی آماده شد در قالب چرب شده و آردپاشی شده بریزید و در فر به مدت 1 ساعت با دمای 150 درجه سانتیگراد قرار دهید توجه کنید که مدت پخت کیک در فر های مختلف متفاوت است بنابراین بعد از 20 دقیقه کیک را با تستر چک کنید در صورتیکه تستر تمیز بیرون آمد می توانید فر را خاموش کنید و کیک را از فر خارج کنید

 

طرز تهیه کیک اسفنجی

تزیین کیک اسفنجی: برای تزیین کیک نیز لازم است بعد از اینکه کیک را برش میزنید روی هر لایه را با شربت کمی مرطوب کنید و سپس خامه فرم گرفته شده را روی لایه بریزید برای کاور کردن با خامه نیز لازم است کمی روی کیک را کمی مرطوب کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *