کیک انگشتی

کاپ کیک

کیک انگشتی

کیک انگشتی به دلیل کوچک بودن می توان مانند انواع شیرینی به راحتی سرو نمود.این کیک مناسب برای جشن های شما می باشدو هم چنین می توان در صبحانه و عصرانه آن را با شیر و یا چای سرو کرد.

مواد مورد نیاز کیک انگشتی:

آرد همه منظوره   2 پیمانه

پودر کاکائو   2/3 پیمانه

بیکینگ پودر   1 قاشق چای خوری

بیکینگ سودا   3/4 قاشق چای خوری

نمک   1/4 قاشق چای خوری

کره    3/4 پیمانه

شکر قهوه ای روشن   1 و  1/2پیمانه

تخم مرغ  3 عدد

وانیل   2 قاشق چای خوری

ماست خامه ای پرچرب   1 پیمانه

شکلات تلخ   120 گرم

مواد مورد نیاز روی کیک انگشتی :

شکلات تلخ و یا شیرین   250 گرم

خامه پر چرب   1 پیمانه

ترافل   به مقدار لازم

دستور تهیه کیک انگشتی:

فر را روی دمای 175 درجه سانتی گراد قرار دهید تا گرم شود.دو قالب 12 تایی مافین را با اسپری روغن چرب کنید.اگر اسپری در دسترس نبود کمی کف قالب ها را آرد بپاشید.

آرد ، پودر کاکائو ، بیکینگ پودر ، بیکینگ سودا و نیز نمک را با یکدیگر مخلوط کنید.سپس آنها را الک نمایید.شکلات ها را در مکروفر و یا روی بخار آب ذوب کنید.آن را کنار بگذارید تا سرد شود.شکر و تخم مرغ ها را با هم زن برقی خوب بزنید.بهتر است تخم مرغ ها را یکی یکی به مواد اضافه کنید.سپس وانیل را در حال هم زدن اضافه کنید.شکلات سرد شده را بیفزایید و به هم زدن ادامه دهید.نیمی از مواد آرد را به مایع اضافه کنید.پس از کمی هم زدن ماست را به آن بیفزایید تا کمی شل شود.سپس نیمه باقی مانده از آرد را به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا مواد یکدست شود.داخل هر قالب را تا نیمه از مواد کیک پر کنید و به مدت زمان 25 دقیقه در فر قرار دهید.پس از سرد شدن آن را روی توری قرار دهید.

دستور تهیه مواد روی کیک انگشتی :

شکلات ها را خرد نمایید.خامه را به نقطه جوش برسانید.سپس شکلات ها را به خامه اضافه کنید و برای چند دقیقه آنها را کنار بگذارید.سپس مواد را هم بزنید و اجازه دهید تا شکلات ها ذوب شود.روی هر کیک یک قاشق از مواد را بریزید و آن را با ترافل تزیین نمایید.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *