برای اندازه گیری ها حتما از پیمانه ها و قاشق های استانداررد استفاده نمایید.

مواد مورد نیاز:

شکلات تخته ای خرد شده            ۱۴۰ گرم

کره                                     گرم (نصف پیمانه)

پودر کاکائو                            ۲ قاشق غدا خوری

شکر                                    ۴/۳ پیمانه

وانیل                                    ۱ قاشق چای خوری

تخم مرغ درشت                        ۳ عدد

آرد سفید                                 ۹۵ گرم (۴/۳پیمانه)

نمک                                     ۴/۱ قاشق پای خوری

گردوی خرد شده                       ۱ لیوان

 

دستور پخت :

شکلات را خرد نموده و در ظرفی از جنس استیل با کره مخوط نمایید.سپس درون قابلمه ای مقداری آب ریخته تا جوش بیایید.بعد از آن ظرف استیل خود را روی حرارت قابلمه قرارا دهید تا کره و شکلات های خرد شده به خوبی ذوب شوند تا با هم مخلوط کنید.به آرامی شروع به هم زدن نمایید و این کار را تا وقتی ادامه دهید که شکلات و کره کاملا ذوب شوند اما مواظب باشید حرارت باعث نشود تا شکلات هایمان بسوزد.

وقتی کاملا آماده شد ، پودر کاکائو و شکر را آرام آرام اضافه کنید و هم بزنید.بعد از خوب مخلوط شدن مواد وانیل را به آن اضافه نمایید و به هم زدن خود ادامه دهید.سپس تخم مرغ ها را یکی یکی شکسته و به کمک هم زن دستی خوب هم زنید تا مایع یکدستی ایجاد شود.

آرد خود را الک نمایید.آرد الک شده را همراه نمک به مواد اضافه کنید و شروع به هم زدن نمایید.

 

 

 

توجه : می توانید در صورت عدم وجود همزن برقی  از هم زن دستی نیز استفاده کنید.

برای نتیجه بهتر کار خود می توانید به مواد کیک نصف قاشق چای خوری بیکینگ پودر را به آرد اضافه نمایید.البته این کار برای پف کردن کیک می باشد.اما در واقع کیک براونی باید مسطح و با اندکی حالت اسفنجی باشد.در آخر گردو خرد شده را به مواد اضافه کنید و مواد را تا ۲ دقیقه هم بزنید.فر را به روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد بگذارید تا گرم شود.سپس قالب خود را با ورقه روغنی بپوشانید.ظرف شما باید قالب مربع ۲۰ در ۲۰ باشد.اما می توانید از قالب گرد در همین سایز استفاده نمایید.مواد کیک را در قالب بریزید و درون فر قرار دهید.بعد از نیم ساعت به کمک خلال دندان و یا کبریت درون کیک فرو کنید تا بتوانید ببینید کیک شما آماده هست یا خیر ؟برای پخت کیک ۴۰ دقیقه زمان کافی می باشد. بعد از پخت کیک آن را به صورت قطعات کوچک برش بزنید.

کیک براونی کیک سنگینی می باشد ، پس باید برای سرو مقدار آن کم باشد.این کیک خوشمزه را می توان با بستنی سرو نمود.اما اگر می خواهید سبک باشد ، نیازی به تزئین ندارد و سس شکلات برای آن اکتفا می کند.مزیت این کیک علاوه بر راحتی آن می توان گفت ظرف کمتری کثیف می شود و زمان گیر نیست.

استفاده از گردو به صورت سلیقه ای و دلخواه می باشد.همچنین از چیپس شکلات در مایه کیک می توانید استفاده کنید.