موادلازم کیک خیس شکلاتی

آرد : ۲ پیمانه

شکر: ۱ ونیم پیمانه

پودرکاکائو : نصف پیمانه

نمک : ۱ قاقش چای خوری

بکینگ پودر : ۲ قاشق چای خوری

آب : ۱ ونیم پیمانه

مایونز : ۱ پیمانه

عصاره ونیل : ۱ قاشق چای خوری

مواد لازم گاناش شکلاتی

خامه پرچرب : ۱ پیمانه

شکلات تلخ و شیرین : ۲۲۰ گرم

کره به دمای اتاق رسیده : ۲ قاشق غذاخوری

طرزتهیه کیک خیس شکلاتی

در مطلب امروز نوع دیگری از دستورتهیه کیک خیس شکلاتی قرار داده شده است

برای تهیه کیک خیس شکلاتی ابتدا مایونز و شکر را در ظرفی با هم مخلوط کنید و با همزن بزنید تا مخلوط یکدست و نرمی شود سپس آرد و بکینگ پودر ، نمک و پودر کاکائو را خوب با هم مخلوط کنید

طرزتهیه کیک خیس شکلاتی

سپس ۱/۳ از مخلوط آرد را به مخلوط سس مایونز و شکر اضافه کنید و مواد را باهم مخلوط کنید حالا لازم است نصف آب را به مواد اضافه کنید اضافه کردن آرد و آب را دوباره تکرار کنید تا آرد و آب تمام شود

کیک مرطوب شکلاتی

بعد از اینکه آرد و آب را به مواد کیک خیس اضافه کردید عصاره وانیل را اضافه کنید و مجددا مواد را با هم خوب مخلوط کنید تا مایه کیک خیس یکدست شود

کیک خیس

سپس مایه کیک را در قالب چرب شده و آردپاشی شده بریزید و در فر که از قبل روشن و گرم کرده اید با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قراردهید مدت پخت لازم برای کیک خیس شکلاتی ۴۰ الی ۵۰ دقیقه است بعد از ۳۰ دقیقه از پخت کیک می توانید با تستر چک کنید اگر تستر تمیز بیرون آمد کیک پخته است و می توانید از فر خارج کنید

دستورتهیه گاناش شکلاتی کیک خیس

برای تهیه رویه کیک خیس ابتدا شکلات ها را در ظرفی خرد کنید و سپس خامه را روی حرارت قرار دهید تا حباب هایی در اطراف ظرف ظاهر شود بعد ظرف خامه را از روی حرارت بردارید و از صافی عبور دهید و روی شکلات های خرد شده بریزید اجازه دهید ۱ دقیقه خامه روی شکلات بماند و بعد با همزن بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند

بعد کره را اضافه کنید و هم بزنید حالا گاناش اماده است آن را در یخچال بگذارید تا سرد شود وبعد از اینکه از یخچال بیرون آوردید کمی هم بزنید و بعد روی کیک خیس را با گاناش شکلاتی بپوشانید

اموزش کیک خیس شکلاتی