کیک دسرشکلاتی ویکتوریا

کیک دسرشکلاتی ویکتوریا

موادلازم کیک شکلاتی ویکتوریا

شکر:175 گرم

بکینگ پودر : 1 قاشق چای خوری

تخم مرغ : 3 عدد

آرد: 175 گرم

پودرکاکائو : 2 قاشق غذاخوری

کره : 175 گرم

اسانس وانیل : چندقطره

مواد لازم دسر کیک ویکتوریا

تخم مرغ : 2 عدد

اسانس وانیل : چندقطره

شکر: 1/3 لیوان

شیر سرد : 1 لیوان

شکلات تخته ای : 200 گرم

پودر پودینگ : 1 بسته

پودرژلاتین : 4 قاشق غذاخوری

پنیرخامه ای : 450 گرم

طرزتهیه کیک شکلاتی ویکتوریا

در مطلب امروز سایت eversweet.ir طرزتهیه کیک شکلاتی ویکتوریا همراه با دسر ویکتوریا اموزش داده شده است

برای تهیه این کیک ابتدا کره و تخم مرغ ها را نیم ساعت قبل از شروع اماده کردن کیک دردمای اتاق قرار دهید تا کره نرم شود و تخم مرغ ها به دمای اتاق برسد سپس کره را با شکر در ظرفی مخلوط کنید و با همزن بزنید تا خوب مواد با هم ترکیب شوند سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و با همرن بزنید بعد از اینکه تخم مرغ ها را اضافه کردید اسانس وانیل را اضافه کنیدو هم بزنید

کیک شکلاتی ویکتوریا

در مرحله دیگر از تهیه کیک شکلاتی ویکتوریا مواد خشک (آرد , بکینگ پودر , پودرکاکائو) رادر ظرفی مخلوط کنید و بعد مخلوط مواد خشک را کم کم روی مایه کیک الک کنید و یا قاشق یا لیسک مواد کیک را با هم به آرامی مخلوط کنید تا مایه کیک یکدست شود

طرزتهیه کیک شکلاتی ویکتوریا

حالا در قالب کیک کاغذروغنی قرار دهید و با قاشق مقداری از مایه کیک شکلاتی ویکتوریا را در قالب بریزید و کف قالب پهن کنید تا لایه نازکی از ته قالب را بپوشاند برای سهولت در پهن کردن مایه کیک در ته قالب بهتر است انتهای قاشق را چرب یا مرطوب کنید

طرزتهیه دسر کیک شکلاتی ویکتوریا

در این مرحله لازم است دسرکیک شکلاتی ویکتوریا را اماده کنید ابتدا پنیر خامه ای را در ظرفی بریزید و سپس تخم مرغ ها را همراه با وانیل و شکر به پنیر اضافه کنید و با همزن بزنید تا مخلوط یکدستی شود به این ترتیب دسر ویکتوریا نیز اماده شد

بعد از اینکه دسر کیک شکلاتی اماده شد مقداری از مخلوط دسر را روی لایه کیک که در قالب پخش کرده اید بریزید و مخلوط دسر را پخش کنید تا روی لایه کیک شکلاتی را بپوشاند و بعد باقیمانده مایه کیک شکلاتی ویکتوریا را روی کرم پنیری بریزید و مجددا با قاشق مرطوب مایه را پخش کنید

رسپی کیک شکلاتی ویکتوریا

سپس قالب را در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 1 ساعت قرار دهید لازم به یادآوری است که قبل از قرار دادن قالب در فر باید از قبل فر را با دمای ذکر شده روشن و گرم کرده باشید

به دلیل متفاوت بودن دمای فرها بعد از 45 دقیقه می توانید کیک را با تستر چک کنید در صورتیکه کیک پخته است آن را از فر خارج کنید و اجازه دهید سرد شود

تزیین کیک شکلاتی ویکتوریا : برای تزیین این کیک می توانید از شکلات تخته ای استفاده کنید ابتدا شکلات را در ظرفی خرد کنید و روی حرارت غیرمستقیم (بخارآب) قرار دهید تا شکلات ذوب شود سپس پودر پودینگ و شیر را در قابلمه بریزید و روی حرارت مستقیم قرار دهید و مرتب مخلوط پودینگ و شیر را هم بزنید تا غلیظ شود حالا پودر ژلاتین را اضافه کنید تا حل شود بعد از روی حرارت بردارید و با شکلات آب شده مخلوط کنید

بعد از اینکه پودینگ سرد شد کیک را در داخل قالب بگذارید و پودینگ را روی کیک شکلاتی ویکتوریا بریزید و پخش کنید و سپس در یخچال به مدت 8 ساعت قرار دهید تا سرد شود

پیشنهاد : برای پوشش کیک ویکتوریا می توانید از انواع کرم استفاده کنید و در داخل پوینگ نیز می توانید از گردوی خردشده , پودرنارگیل و میوه خرد شده نیز استفاده نمایید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *