زوکوتو دسری مشابه تیرامیسو می باشد.این نوع از کیک نیازی به پخت ندارد.شما می توانید با استفاده از لایه های زیبای آن اشتهای همه را برانگیزید.این دسر درست است در مدت زمانی طولانی تهیه می شود ، اما نتیجه این کیک فوق العاده می باشد.شما برای درست کردن این دسر می توانید آن را به صورت سیاه و سفید درست کنید.

 

مواد مورد نیاز کیک زوکوتو:

پنیر خامه ای                             ۷۵۰ گرم
کیک اسفنجی ساده                       ۴۶۰  گرم
خامه فرم گرفته                          ۱۲۵ میلی لیتر
شکلات تلخ خرد شده                    ۱۰۰  گرم
پرک بادام تست شده                      ۶۵ گرم
پودر قند                                    ۳ قاشق غذاخوری + کمی برای تزئین
آب پرتقال                                  ۴/۱پیمانه
پوست پرتقال رنده شده                    ۲ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو                                ۱قاشق غذاخوری + کمی برای تزئین
وانیل                                        ۱ قاشق چای خوری

 

دستور تهیه کیک زوکوتو :

در ابتدا کیک اسفنجی خود را آماده نمایید.حتی می توانید در اثر کمبود زمان از قنادی ها آن را تهیه نمایید.سپس کاسه ای را با ظرفیت ۲ لیتر انتخاب نمایید و کف آن را با سلفون بپوشانید.باید مقدار زیادی از سلفون از لبه های آن بیرون بریزد.پوسته کیک را برش دهید تا فقط قسمت اسفنجی آن باقی بماند.سپس بسته به نوع کیک خود آن را برش بزنید.یعنی به صورت دایره مانند باشد تا روی طرف شما بتواند قرار گیرد.

کف قالب و دیواره های آن را با برش نیم دایره کیک بپوشانید.طوریکه با هم کمی هم پوشانی داشته باشند..سپس آنها را با کمی فشار دادن به یکدیگر متصل کنید.داخل کیک را با قلمو آب پرتقال بمالید.

در ظرفی دیگر خامه را بریزید و سپس پودر قند و وانیل را به آن اضافه نمایید.با هم زن برقی مواد را به خوبی هم بزنید.مواد بدست آمده را به دو قسمت تقسیم کنید.

به اولی پرک بادام و پوست پرتقال رنده شده را اضافه کنید و به دومی شکلات خرد شده و پودر کاکائو را اضافه نمایید.مخلوط اولی را در کیک بریزید و با قاشق سطح آن را صاف نمایید.مخلوط دوم را روی آن بریزید و روی آن را صاف نمایید.روی آنها را با برش های دایره ای کیک اسفنجی بپوشانید.آن را کمی فشار دهید تا مواد به یکدیگر بچسبند.

اضافه های سلفون را جمع کرده و کاملا دسر را داخل آن پیچیده و بسته بندی  کنید.دسر را به مدت ۷ الی ۸ ساعت در فریزر قرار دهید تا سفت شود.بعد از آن که از فریزر خارج کردید در ظرف سرو برگردانده و روی آن را با پودر قند بپوشانید و بعد با پودر کاکائو تزیین نمایید.

نوش جان