بهترین طعم دهنده برای کیک سیب ، فقط دارچین می باشد.طعم دارچین را در موارد گوناگون در دسر ها و شیرینی ها و کیک ها استفاده می شود.برای کیک سیب به طعم دهنده دیگری جز دارچین فکر نکنید.زیرا بهترین ترکیب سیب با دارچین می باشد.می توانید در هر زمان این کیک خوش طعم را درست نمایید و از آن لذت ببرید.

 

مواد مورد نیاز کیک سیب با دارچین :

آرد                   ۱ پیمانه

شکر                 ۲ /۱ پیمانه

شیر                  ۲ /۱ پیمانه

تخم مرغ            ۲ عدد

کره                  ۷۵ گرم

بیکینگ پودر       ۱ قاشق چای خوری

وانیل                 نوک قاشق چای خوری

دارچین              ۱ قاشق مربا خوری

سیب بزرگ         ۱ عدد

کشمش               ۱ قاشق سوپ خوری

گردوی خرد شده    ۱ قاشق سوپ خوری

روغن مایع           به مقدار لازم

 

 

 

 

دستورتهیه کیک سیب با دارچین :

 

در مرحله اول سیب را به دو قسمت جدا کنید و هسته های آن را جدا نمایید.سپس سیب را به حالت خلالی و یا چهار گوش در بیاورید.تابه ای  تر جیحا از جنس چدن را انتخاب نمایید. تابه را روی شعله قرار دهید.مقداری کره را درون تابه بریزید.کمی کره را تفت دهید.سپس کشمش را را به کره اضافه نمایید.بعد از مدت زمان کوتاهی گردو های از قبل خرد شده را به آن اضافه نمایید.مواد را به خوبی تفت دهید.

فر را به روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید.بگذارید تا فر شما گرم شود.قالب خود را با کمی روغن چرب کنیدو سپس با استفاده از کاغذ  روغنی بپوشانید.

بگذارید کره در دمای اتاق کاملا نرم شود.ظرفی را انتخاب  نموده و کره را داخل آن بریزید ، سپس شکر را به آن اضافه نمایید.با هم زن برقی و دور متوسط آنقدر بزنید تا کاملا سفید یکدست شود و نیز پف کند.تخم مرغ ها را یکی یکی به مواد خود اضافه کنید و به هم زدن خود ادامه دهید.سپس وانیل و بیکینگ پودر را به آن اضافه نمایید و به هم زدن خود ادامه دهید.پس از آن نوبت به اضافه کردن دارچین می رسد.بعد از آنکه مواد کاملا یکدست شد ، شیر را آرام آرام به مواد اضافه کنید و مخلوط نمایید.سپس آرد را الک نمایید و پس از شیر به مواد خود اضافه نمایید.

سیب های آماده کرده را در قالب بریزید.سپس آن را صاف کنید.پس از آن مایه کیک را روی مواد خود بریزید و دوباره روی آن را با کمک قاشق صاف نمایید . زمانی که فر کاملا گرم شد ، قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید.مدت زمان مورد نیاز برای پخت کیک ۴۵ تا ۵۰ دقیقه می باشد.بعد از پخت کیک آن را بلافاصله از فر خارج نکنید و بگذارید تا کیک سیب شما کاملا خنک شود.هنگامی که کیک سرد شد آن را از ورقه روغنی جدا کنید و برش بزنید.

کیک سیب با دارچین میان وعده مناسبی همراه نوشیدنی گرم می باشد.

 

نوش جان