موادلازم کیک سیب و دارچین

آرد : ۱ ونیم پیمانه

شکر: ۱ پیمانه

سیب خردشده : نصف پیمانه

روغن مایع : ¼ پیمانه

دارچین : نصف قاشق مرباخوری

بکینگ پودر : نصف قاشق سوپخوری

تخم مرغ : ۲ عدد

شیر : ¼ پیمانه

طرزتهیه کیک سیب و دارچین

کیک سیب و دارچین یکی از کیک هایی است که در تهیه آن از ادویه استفاده می شود ترکیب سیب و دارچین طعم مطلوبی به کیک میدهد

برای تهیه کیک سیب و دارچین ابتدا سیب ها را به صورت نگینی خرد کنید و بعد با دارچین مخلوط کنید و کنار بگذارید حالا زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید و سفیده را جداگانه هم بزنید تا به صورت ابری شود

طرزتهیه کیک سیب ودارچین

در مرحله بعد زرده تخم مرغ را با دارچین و شکر مخلوط کنید و تا حدی با همزن بزنید تا مواد کشدار و سفید شود بعد روغن و شیر را اضافه کنید و کمی با همزن بزنید

اموزش کیک سیب ودارچین

در این مرحله از پخت کیک سیب و دارچین باید آرد و بکینگ پودر و سفیده زده شده را به مخلوط زرده اضافه کنید و با لیسک یا قاشق مواد را با هم مخلوط کنید و بعد سیب های خرد شده و آغشته به دارچین را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید

کیک سیب دارچین

قالب را چرب و آردپاشی کنید و مایه کیک سیب و دارچین را در قالب بریزید و در صورت تمایل می توانید روی کیک چند تکه سیب خلال شده قرار دهید و در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا بپزد

آموزش کیک سیب ودارچین

در زمان پخت کیک می توانید با تستر چک کنید اگر تستر تمیز بیرون آمد به این معنی است که کیک پخته است بعد از اینکه کیک را از فر خارج کردید اجازه دهید خنک شود و سپس از قالب درآورید

پیشنهاد : در تهیه کیک سیب و دارچین می توانید از مقداری کشمش نیز استفاده کنید