کیک شیفون شکلاتی بافتی مانند کیک اسفنجی دارد شما می توانید که شیفون شکلاتی را برای تولد دوستان یا خانواده تان و هم چنین برای مهمانی ها درست کنید شما می توانید این کیک را با گلیز شکلاتی و یا با پودر کاکائو سرو کنید کیک شیفون شکلاتی یکی از کیک های خوشمزه سایت eversweet است که درست کردن ان را به شما پیشنهاد می کنم

موادلازم کیک شیفون شکلاتی

تخم مرغ : ۶ عدد + ۱ عدد سفیده

آردالک شده : ۲ پیمانه (۲۰۰ گرم)

پودرکاکائو : ¼ پیمانه (۲۵ گرم)

شکر سفید : ۱ ونیم پیمانه (۳۰۰ گرم)

بکینگ پودر : ۲ قاشق چای خوری

جوش شیرین : ¼ قاشق چای خوری

نمک : نصف قاشق چای خوری

روغن مایع بدون بو : نصف پیمانه

قهوه تازه دم شده : ¾ پیمانه

اسانس وانیل : ۱ ونیم قاشق چای خوری

کرم تارتار: نصف قاشق چای خوری

موادلازم گلیزشکلاتی

شکلات شیرین خردشده:۱۸۰ گرم

کره قطعه قطعه شده : ۴ قاشق غذاخوری

شربت ذرت : ۲ قاشق غذاخوری

موادلازم موکا

اسانس وانیل : نصف قاشق چای خوری

شکرسفید : ¼ پیمانه

پودرکاکائو : ۲ قشاق غذاخوری

پودرقهوه فوری : ۱ قاشق چای خوری

خامه سرد : ۱ پیمانه

طرزتهیه کیک شیفون شکلاتی

در طرزتهیه کیک شیفون شکلاتی ابتدا زرده وسفیده تخم مرغ ها را از هم جدا کنید سپس ۱ سفیده دیگر را به سفیده های تخم مرغ اضافه کنید و روی ظرف سفیده ها را به مدت نیم ساعت باسلفون بپوشانید تا به دمای اتاق برسند روی ظرف زرده ها نیز سلفون بکشید و به مدت نیم ساعت بگذارید تا به دمای اتاق برسد

در مرحله دیگر از تهیه کیک شیفون شکلاتی آرد , پودر کاکائو , ¾ پیمانه شکر , جوش شیرینی , بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط و الک کنید

طرزتهیه کیک شیفون شکلاتی

حالا زرده های تخم مرغ را همراه با روغن , قهوه یا آب و اسانس وانیل مخلوط کنید و وسط مواد خشک را حفره ای ایجاد کنید و مخلوط زرده تخم مرغ و قهوه را داخل حفره ای که ایجاد کرده اید بریزید و همه مواد را با هم مخلوط کنید

اموزش کیک شیفون شکلاتی

در مرحله بعد سفیده های تخم مرغ را با کرم تارتار مخلوط کنید تا به سافت پیک برسد و بعد باقیمانده شکر را کم کم به ان اضافه کنید و هم بزنید تا به حالت استیف پیک برسد

سپس در مرحله دیگر از تهیه کیک شیفون شکلاتی در ۳ مرحله مخلوط سفیده و کرم تارتار را به مایه کیک اضافه کنید و به آرامی فولد کنید سپس مواد کیک را در قالبی که ۲ تکه است و چرب نشده بریزید و بعد با چاقو داخل مواد را به صورت مارپیچ کمی حرکت دهید تا اگر هوایی داخل کیک است خارج شود

دستورتهیه کیک شیفون شکلاتی

قالب را در فر که از قبل با دمای ۱۶۵ درجه سانتیگراد گرم کرده اید به مدت ۵۵ الی ۱ ساعت قرار دهید تا بپزد بعد از اینکه کیک را فر خارج کردید به صورت برعکس روی یک لیوان به مدت ۱ ساعت و نیم قراردهید تا خنک شود دقت کنید مرکز قالب کیک باید روی لیوان باشد

رسپی کیک شیفون شکلاتی

آموزش تهیه کیک شیفون شکلاتی

بعد کیک شیفون شکلاتی را از قالب خارج کنید و به ۲ لایه برش بزنید و روی لایه کیک ¾ پیمانه خامه موکا بریزید و لایه بعدی را بگذارید و روی کیک را گلیز شکلات بریزید و سپس با بقیمانده خامه موکا روی کیک را شکوفه بزنید و تزیین کنید

تزیین کیک شیفون شکلاتی

اموزش تزیین کیک شیفون شکلاتی

 

طرزتهیه گلیزشکلات

برای تهیه گلیز شکلات کیک شیفون ابتدا شکلات و کره را همراه با شربت ذرت در یک ظرف بریزید و روی ظرف آب در حال جوش بگذارید تا مواد ذوب شوند سپس از روی حرارت بردارید و اجازه دهید سرد شود

طرزتهیه موکا

برای تهیه موکا در کیک شیفون شکلاتی ابتدا ظرف و همزن را به مدت ۱۵ الی ۳۰ دقیقه در فریزر بگذارید تا خنک شوند سپس تمام مواد را همراه با ۲ قاشق غذاخوری خامه داخل همزن بریزید و با هم مخلوط کنید سپس باقیمانده خامه را اضافه کنید و هم بزنید تا به حالت استیف پیک برسد