کیک صبحانه

یکی از انواع صبحانه ها کیک می باشد که بسیار برای بدن مقوی می باشد.سیب در تمامی فصل ها تازه یافت می شود.به همین دلیل استفاده از این کیک بسیار آسان و تقریبا تمامی مواد در هر خانه ای یافت می شود.علاوه بر آن نیازی به وسایل شیرینی پزی مانند هم زن های برقی و نیز قیف و ماسوره نیست.به راحتی و در مدت زمان کوتاهی با وسایل اولیه ساده می توانید کیک صبحانه را تهیه نمایید.هم چنین در میان وعده ها می توانید این کیک را با نوشیدنی های گرم مانند قهوه سرو نمایید.

مواد مورد نیاز کیک صبحانه :

شکر: دو فنجان

روغن : یک فنجان

تخم‌مرغ : دو عدد

پوره سیب : دو و یک دوم فنجان

شکر آب شده : ۲ قاشق غذاخوری

آرد: ۳ فنجان

جوش شیرین: یک قاشق غذاخوری

دارچین: یک قاشق غذاخوری

ادویه: یک قاشق غذاخوری

مواد مورد نیاز تزیین کیک صبحانه :

شکر : یک چهارم فنجان

شکر قهوه‌ای : یک دوم فنجان

دارچین : یک قاشق چای خوری

انواع مغزها : یک دوم فنجان

 

دستور تهیه کیک صبحانه :

ایتدا فر را روی دمای دمای ۱۶۵ درجه سانتی گراد قرار دهید تا کاملا گرم شود.تخم مرغ ها را از یخچال خارج نموده تا به دمای اتاق برسد.آرد را الک کنید و تمامی مواد خشک را به آن اضافه کنید.سپس باقی مانده مواد را داخل مخلوط آرد خود بریزید.از هم زن و یا قاشق استفاده نکنید.مواد را با نوک انگشتان خود به آرامی مخلوط کنید. قالب با اندازه ۲۳ در ۳۳ را انتخاب نموده و کف قالب خود را چرب کنید.مواد را داخل قالب بریزید .

مواد روی کیک صبحانه  را نیز در کاسه ای ریخته و خوب مخلوط نمایید.سپس آن را روی خمیر کیک خود بریزید.قالب را به مدت زمان یک ساعت در فر قرار دهید. کیک را روی سینی توری قرار دهید تا خنک شود و سپس برش بزنید.

نوش جان