مواد لازم کیک عسل و گردو
آرد :2 لیوان
شکر: 1 لیوان
تخم مرغ : 6 عدد
عسل : 5 قاشق غذاخوری
جوش شیرین : 2 قاشق چایخوری
خامه ترش : 2 لیوان
خامه فرم گرفته : نصف لیوان
پودر قند : 1 لیوان
گردو یا مربای آلبالو یا گیلاس مقداری
طرز تهیه کیک عسل و گردو
برای تهیه کیک عسل و گردو ابتدا تخم مرغ ها را با شکر به مدت 5 دقیقه با دور تند همزن بزنید سپس عسل را در قابلمه ای روی حرارت متوسط بگذارید و هم بزنید تا داغ شود بعد جوش شیرین را اضافه کنید و حرارت را کم کنید و 1 دقیقه با قاشق هم بزنید تا رنگ عسل به رنگ زرد کاراملی تغییر کند
سپس عسل را از روی حرارت بردارید و با قاشق کم کم به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه کنید و با دور تند همزن بزنید تا رنگ طلایی شود
بعد از رنگ گرفتن مایه کیک آرد را کم کم اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید تا یکدست شود
بعد از آماده شدن مایه داخل قالب کاغذ روغنی بگذارید و مایه را داخل قالب بریزید و سپس در فر با حرارت 160 درجه سانتیگراد که از قبل روشن کردید تا گرم شود به مدت 30 دقیقه بگذارید تا بپزد
شما می توانید از 2 قالب استفاده کنید و یا مواد کیک را نصف کنید و در 2 مرحله کیک را آماده نمایید
بعد از اینکه کیک پخت از فر خارج کنید و بگذارید سرد شود و بعد از وسط به 2 قسمت برش بزنید
تزیین کیک عسل و گردو
برای تهیه کرم میان کیک ابتدا خامه ترش را با پود قند بزنید بعد خامه فرم گرفته را اضافه نمایید و با قاشق مخلوط کنید تا یکدست شود
سپس میان لایه های کیک که خنک شده اند بریزید بعد مقداری مربای آلبالو ، گیلاس ، گردو ، موز و هر چیزی که دوست دارید روی لایه کیک بریزید و لایه های کیک را روی هم بگذارید در آخر کیک را با بقیه کرم تزیین کنید هم چنین می توانید مقداری شکلات روی کیک رنده کنید و در یخچال بگذارید تا سرد شود و سپس سرو کنید