آموزش کیک عسل و گردو

 مواد لازم کیک عسل و گردو

  آرد :2 لیوان

  شکر:  1 لیوان

  تخم مرغ : 6 عدد

  عسل :  5 قاشق غذاخوری

  جوش شیرین : 2  قاشق چایخوری

  خامه ترش : 2  لیوان

  خامه فرم گرفته : نصف  لیوان

  پودر قند :  1 لیوان

  گردو یا مربای آلبالو یا گیلاس مقداری

 طرز تهیه کیک عسل و گردو

برای تهیه کیک عسل و گردو ابتدا تخم مرغ ها را با شکر به مدت 5 دقیقه با دور تند همزن بزنید سپس عسل را در قابلمه ای روی حرارت متوسط بگذارید و هم بزنید تا داغ شود بعد جوش شیرین را اضافه کنید و حرارت را کم کنید و 1 دقیقه با قاشق هم بزنید تا رنگ عسل به رنگ  زرد کاراملی تغییر کند

تهیه کیک عسل و  گردو

سپس عسل را از روی حرارت بردارید و با قاشق کم کم به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه کنید و با دور تند همزن بزنید تا رنگ طلایی شود

بعد از رنگ گرفتن مایه کیک آرد را کم کم اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید تا یکدست شود

آموزش کیک عسل و گردو

بعد از آماده شدن مایه داخل قالب کاغذ روغنی بگذارید و مایه را داخل قالب بریزید و سپس در فر با حرارت 160 درجه سانتیگراد  که از قبل روشن کردید تا گرم شود به مدت 30 دقیقه بگذارید تا بپزد

پخت کیک عسل و گردو

شما می توانید از 2 قالب استفاده کنید و یا مواد کیک را نصف کنید و در 2 مرحله کیک را آماده نمایید

بعد از اینکه کیک پخت از فر خارج کنید و بگذارید سرد شود و بعد از وسط به 2 قسمت برش بزنید

کیک عسل

تزیین کیک عسل و گردو 

برای تهیه کرم میان کیک ابتدا خامه ترش را با پود قند بزنید بعد خامه فرم گرفته را اضافه نمایید و با قاشق مخلوط کنید تا یکدست شود

 آموزش کرم کیک عسل و گردو  سپس میان لایه های کیک که خنک شده اند بریزید  بعد مقداری مربای آلبالو ، گیلاس ، گردو ، موز و هر چیزی که دوست دارید روی لایه کیک بریزید و لایه های کیک را روی هم بگذارید در آخر کیک را با بقیه کرم تزیین کنید  هم چنین می توانید مقداری شکلات روی کیک رنده کنید و در یخچال بگذارید تا سرد شود و سپس سرو کنید

تزیین کیک عسل و گردو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *