مواد لازم کیک موکا شکلاتی

  آرد: ۲ لیوان

 شکر  ۱: و ۱/۳ لیوان

  کره: ۱۸۵ گرم

  شیر یا آب ولرم : ۱ لیوان

  پودر نسکافه یا قهوه فوری :۱ قاشق چایخوری

  پودر کاکائو:  ۴ قاشق غذاخوری

  تخم مرغ :۳ عدد

 بکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری

 نمک : ۱/۸ قاشق چایخوری

مواد لازم کرم موکا

کره ۲۲۰ گرم  .  آرد ۵  قاشق غذاخوری  .  خامه نصف لیوان

پودر قند  ۲ لیوان  .  پودر نسکافه  ۴ قاشق غذاخوری  .  شیر نصف لیوان

طرز تهیه کیک موکا شکلاتی 

برای پخت کیک موکا ابتدا کره را که در دمای اتاق نرم شده است با شکر در ظرفی با همزن بزنید تا یکدست شود سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بزنید (هر تخم مرغ را به مدت ۱ دقیقه بزنید)

آموزش کیک موکا

سپس مواد خشک مثل آرد ، نمک ، پودرکاکائو ، پودر نسکافه یا قهوه و بکینگ پودر را مخلوط کنید و روی مایه کیک الک کنید و همزمان شیر یا آب را نیز اضافه کنید و مخلوط نمایید  یعنی ابتدا کمی آرد بعد کمی شیر و دوباره کمی آرد و کمی شیر تا مواد تمام شود سپس مایه کیک را در قالب که در ان کاغذ روغنی گذاشته اید بریزید و ۱ ساعت در فر که با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد از قبل روشن و گرم کردید قرار دهید تا بپزد

تهیه کیک موکا

  بعد از اینکه کیک موکا پخت کنار بگذارید تا خنک شود و بعد کرم موکا را آماده کنید برای این کار ابتدا آرد را باشیر مخلوط کنید و سپس پودر کاکائو و خامه را اضافه کنید و بعد در قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود بعد از اینکه کرم غلیظ شد از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود

سپس کرم موکا را که در مای اتاق نرم شده است ۲ دقیقه با همزن بزنید و پودر قند و پودر نسکافه را به آن اضافه کنید و دوباره بزنید تا سبک شود و سپس مخلوط کره را به مخلوط خامه ای که خنک شده است اضافه کنید و مخلوط کنید تا کرم موکا یکدست شود اگر می خواهید کرم سفت تر شود می توانید آن را به مدت ۱۵ دقیقه در یخچال بگذارید

کرم موکا

تزیین کیک موکا شکلاتی

کیک موکا شکلاتی را بعد از اینکه خنک شد به ۲ یا ۴ قسمت برش بزنید و بعد کرم موکا را با کاردک میان هر لایه کیک بریزید در صورت تمایل می توانید از گردوی خرد شده روی کرم بپاشید و لایه بعدی کیک را بگذارید بعد از اینکه کرم را روی لایه های کیک ریختید می تواندی روی کیک را با سس شکلات پوشش دهید هم چنین می توانید از کرم موکا با خامه یا باتر کرم و هر کرم دیگر که دوست دارید برای پوشش کیک استفاده کنید سپس کیک را ۱ ساعت در یخچال بگذارید تا سرد شود و بعد سرو کنید

تزیین کیک موکا