تارت آلبالویی

تارت

تارت آلبالویی

یکی از شیرینی های مورد علاقه افراد تارت می باشد که در انواع گوناگون سرو می شود.تارت آلبالویی یکی از بهترین شیرینی های خانگی می باشد که در میان وعده ها و جشن ها همراه چای سرو می شود.

مواد مورد نیاز تارت آلبالویی :

کره : سه چهارم پیمانه

تخم مرغ : دو عدد

وانیل : یک چهارم قاشق چای خوری

آب آلبالو : یک قاشق سوپ خوری

آرد : دو و یک چهارم پیمانه

نمک : یک هشتم قاشق چای خوری

بیکینگ پودر : یک قاشق چای خوری

مارمالاد آلبالو : یک و یک دوم پیمانه

زرده تخم مرغ : یک عدد

دستور تهیه تارت آلبالویی :

فر را روی دمای 180 درجه سانتی گراد یا 360 درجه فارنهایت قرار دهید تا گرم شود.کره را در کاسه ای بریزید و پودر قند را به آن اضافه نمایید.مواد را خوب هم بزنید.سپس تخم مرغ ها را یکی یکی به مواد خود اضافه نمایید.سپس وانیل را به مواد خود اضافه کنید و پس از آن آب آلبالو را بریزید.کمی هم بزنید تا مواد خوب مخلوط شود.

آرد و بیکینگ پودر و نیز نمک را الک نمایید و به آرامی به مواد اضافه نمایید.خمیر را کمی مخلوط کنید.در صورت نیاز کمی آرد اضافه نمایید.طرف خود را چرب کنید و دو سوم از خمیر را در ظرف گرد 25 سانتی متری پهن نمایید.مارمالاد آلبالو را روی مواد پهن کنید و سپس باقی مانده خمیر را به صورت حصیری روی مارمالاد قرار دهید.برای راحتی می توانید از قیف و ماسوره استفاده نمایید.زرده تخم مرغ را روی لایه آخر به کمک قلمو بمالید.ظرف خود را به مدت زمان نیم ساعت در فر قرار دهید.اجازه دهید تا تارت آلبالویی کمی خنک شود سپس برش دهید و سرو نمایید.برای سرو می توانید از انواع نوشیدنی استفاده نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *