خامه ترش

خامه ترش

خامه ترش برای پخت بعضی از شیرینی ها و کیک ها نیاز است اگر دسترسی به خامه ترش ندارید می توانید آن ار در منزل درست کنید در این مطلب یکی از ساده ترین روشهای تهیه خامه ترش آموزش داده شده است پس با تهیه خامه ترش خانگی با من همراه باشید

موادلازم خامه ترش

ماست پرچرب : 1 پیمانه

خامه : 1 پیمانه

طرزتهیه خامه ترش

ابتدا ماست را در ظرفی بیرزید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود بعد خامه را اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا مخلوط ماست و خامه داغ شود بعد از روی حرارت بردارید و اجازه دهید سرد شود خامه ترش را در شیشه ای بریزید و در یخچال نگهداری کنید و بعد در کیک و شیرینی خود استفاده نمایید

 

مدت ماندگاری خامه ترش در یخچال به مدت 1 هفته است در زمانی که مخلوط ماست و خامه روی حرارت است مواظب باشید تا نجوشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *