دسربانوفی پای

طرزتهیه بانوفی پای

موادلازم دسربانوفی پای

موز : 2 عدد حلقه شده

بیسکوییت تکه شده : 1 پیمانه

کارامل : 1 پیمانه

خامه : 1 پیمانه

پودرشکر: 4 قاشق غذاخوری

سس شکلات برای تزیین

طرزتهیه بانوفی پای

در طرزتهیه دسر بانوفی پای ابتدا مواد را بین 2 لیوان یا ظرف موردنظر تقسیم نمایید سپس مقداری از بیسکویت های تکه شده به قسمت های کوچک را در ظرف موردنظر بریزید و بعد مقداری موز حلقه شده را روی بیسکوییت ها بریزید

طرزتهیه دسربانوفی پای

اموزش دسربانوفی پای

حالا مقداری کارامل روی موزها بریزید اگر غظت کارمل زیاد است می توانید با مقداری شیر مخلوط کنید در مرحله دیگر طرزتهیه دسر بانوفی پای پودر شکر را همراه با خامه بزنید تا فرم بگیرد و سپس مقداری خامه روی کارامل بریزید و مجددا روی خامه را با حلقه های موز بپوشانید و مقداری کارمل بریزید و در نهایت با سس شکلات روی بانوفی پای را تزیین کنید

بانوفی پای

دسربانوفی پای

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *