دسر کاراملی

دسر کاراملی

همیشه دسر ها نقش خوبی در میان وعده ها و نیز بعد از غذای اصلی را داشته اند.اکنون زمان درست کردن دسر کاراملی رسیده است .درست کردن این دسر بسیار راحت می باشد.و همچنین دسری خوشمزه می باشد.

مواد لازم:

بیسکویت پتی بور                         ۳ بسته (بسته های ۱۲۵ گرمی)
خامه                                        ۴۰۰ میلی لیتر (۲ پاکت)
کارامل                                      ۳ بسته
شیر پرچرب                                ۱/۵ لیوان

(یک لیوان شیر گرم + نصف لیوان شیر با دمای معمولی)

 

دستورتهیه :

ابتدا خامه  را در ظرفی میریزیم سپس پودر کارامی را با آن مخلوط می نماییم.بعد از هم زدن شکر را به مواد اضافه می کنیم.هم زدن را تا جایی ادامه دهید تا یکدست شود.شیر را گرم کرده و در ظرفی جداگانه می ریزیم.بیسکوییت ها را دانه دانه در شیر گرم قرار می دهیم و بلافاصله آن را از ظرف خارج می کنیم.این کار باید به سرعت انجام گیرد تا بیسکوییت های ما وا نرود.سپس بیسکوییت ها را در ظرف مورد نظر خود می چینیم.

بعد از چیدن یک ردیف از بیسکوییت ها کمی از مواد کاراملی خود را روی آن می ریزیم جوری که سطح بیسکوییت ها را بپوشاند.سپس لایه دیگری از بیسکوییت ها را روی آن قرار می دهیم و دوباره از مواد کاراملی روی آن می ریزیم.این کار را آنقدر ادامه دهید تا مواد شما به پایان برسد.

دور ظرف خود را تمیز کنید سپس آن را درون یخچال قرار دهید.پس از آنکه خود را گرفت از یخچال خارج کنید و با کمی پودر پسته آن را تزئین نمایید.

نکته :

  1. برای درست کردن این دسر فقط از پودر کارامل استفاده کنید ، استفاده از پودر قهوه ای باعث می شود تا دسر شما به رنگ تیره در بیاید.
  2. در لایه آخر حتما از مواد کاراملی بیشتری استفاده شود.زیرا بیسکوییت ها شیر و خامه را به خود جذب می کنند و باعث می شوند بعد از درست شدن دسر به راحتی در لایه ها دیده شوند.
  3. مدت زمان مورد نیاز برای گرفتن دسر در یخچال 2 تا 3 ساعت می باشد.کمتر از این زمان باعث می شود دسر کمی شل شود.
  4. ظرف مناسب برای دسر کاراملی ظرفی با ابعاد 22در 22 سانتی متر می باشد.
  5. اگر دسر را همان لحظه سرو نکردید روی ظرف خود سلفون بکشید ، سپس درون یخچال قرار دهید.
  6. این دسری کم شیرین می باشد ، پس برای شیرینی بیشتر نباید به ان شکر اضافه کنید ، وگرنه طعم خود را از دست می دهد.
  7. اگر از اسمارتیز و یا ترافل و یا شکلات سنگی برای تزئین دسر کاراملی می خواهید استفاده کنید ، باید این مواد را در هنگام سرو روی آن قرار دهید.زیرا استفاده  در همان لحظه رنگ پس خواهند داد.
  8. دسر معمولا با خامه پر چرب استفاده می شود.اما خامه نیم چرب نیز مناسب است.
  9. از خامه های خارجی برای دسر هرگز استفاده نکنید.چون باعث طعم بدی در دسر شما خواهد شد.

 

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *