آموزش شیرینی دانمارکی

 

 مواد لازم شیرینی دانمارکی

شیر گرم : 2/3  لیوان

روغن : 1/3  لیوان

آرد :  3 و نیم لیوان

شکر: 4  قاشق غذاخوری

تخم مرغ : 2 عدد

کره :200  گرم

پودر خمیر مایه : 2  قاشق چایخوری

نمک : 1 قاشق چایخوری

اسانس وانیل مقداری

کرم شیرینی برای داخل شیرینی

زرده تخم مرغ برای رومال شیرینی

شکر و آب برای شیره شیرینی

طرز تهیه شیرینی دانمارکی  

   برای تهیه شیرینی دانمارکی ابتدا باید خمیر مایه شیرینی را درست کنید برای این کار ابتدا شیر گرم را به همراه پودر خمیر مایه ، نمک ، 1 قاشق چایخوری شکر و 1 قاشق غذاخوری آرد مخلوط کنید و به مدت 10 دقیقه  بماند تا پف کند

1

بعد از اینکه خمیر مایه پف کرد تخم مرغ ها را به آن اضافه کنید و سپس باقیمانده آرد ، شکر و وانیل را با هم مخلوط کنید و به مواد دیگر اضافه کنید خمیر را با دست ورز دهید تا لطیف شود و به دست نچسبد سپس در ظرفی که چرب کرده اید قرار دهید و به مدت 1 ساعت در جای گرمی بگذارید تا حجم آن 2 برابر شود

2

بعد  از اینکه خمیر 2 برابر شد روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر را با وردنه پهن کنید و بعد کره نرم شده روی خمیر بکشید و خمیر را لوله کنید سپس با وردنه خمیر را صاف کننید و روی آن را با کیسه فریزر بپوشانید و به مدت 10 دقیقه به آن استراحت دهید این کار را 3 بار تکرار کنید یعنی خمیر را بعد از 10 دقیقه استراحت مجدد لوله کنید با وردنه صاف کنید و دوباره 10 دقیقه استراحت دهید تا شیرینی تردی داشته باشید

در این مرحله  خمیر راپهن کنید و به شکل دایره بزرگی درآورید (اطراف خمیر را ببرید) و سپس دایره را به 8 قسمت مساوی برش بزنید و داخل هر کدام از برش های خمیر کمی پودر قند و 1 قاشق غذاخوری کرم شیرینی دانمارکی بریزید و بپیچید

3

4

سپس کف سینی فر را کاغذ روغنی بگذارید و شیرینی ها را بافاصله درقالب قرار دهید و اجازه دهید به مدت 30 دقیه  در قالب استراحت کند بعد با زرده تخم مرغ زده شده روی خمیر ها را بکشید و سینی فر را در  دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 الی 20 دقیقه قرار دهید تا روی شیرینی ها طلایی شود (فر را از قبل روشن کنید و بگذارید گرم شود) بعد از پخت با قلمو روی شیرینی ها را شیره بزنید

5

طرز تهیه شیره شیرینی دانمارکی 

برای تهیه شیره شیرینی دانمارکی لازم است نصف لیوان شکر را با 1/3 لیوان آب و ا قاشق چایخوری آبلیمو مخلوط کنید و در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا غلیظ شود