آموزش شیرینی قطاب

 

 مواد لازم شیرینی قطاب

 ماست : نصف لیوان

  تخم مرغ :1 عدد

  کره :  100 گرم

  شکر:  1 لیوان

  آرد :3 لیوان

  بکینگ پودر:  1 قاشق چایخوری

  گردو خرد شده : نصف لیوان

  پودر هل :  1/2 قاشق چایخوری

 پودر نارگیل  :نصف لیوان

 پودر دارچین : 1 قاشق چایخوری

  پودر پسته و پودر قند برای تزیین

طرز تهیه شیرینی قطاب 

ابتدا کره نرم شده و نصف لیوان شکر را با هم مخلوط کنید و بعد ماست و تخم مرغ را اضافه کنید و با همزن بزنید تا یکدست شود سپس آرد را الک کنید و با بگینگ پودر مخلوط کنید و کم کم به مواد اضافه کنید تا حدی که خمیر بدست نچسبد بعد از اینکه خمیر قطاب آماده شد در ظرفی که چرب کردید بگذارید و روی ظرف را با دستمال بپوشانید و 1 ساعت در جای گرم قرار دهید تا استراحت کند

آموزش شیرینی قطاب

مواد میانی قطاب 

برای داخل قطاب مواد خشک نصف لیوان شکر و گردو خرد شده و پودر دارچین و پودر هل و پودر نارگیل را با هم مخلوط کنید

قطاب سنتی

بعد از اینکه خمیر استراحت کرد لازم است خوب پهن کنید و به صورت دایره قالب بزنید سپس داخل هر خمیر 1 قاشق از مواد میانی بریزید و بعد لبه های خمیر را روی هم بگذارید و به هم بچسبانید و سپس از یک قسمت به قسمت دیگر پیچ دهید تا لبه ها خوب بچسبند و قطاب باز نشود

تهیه شیرینی قطاب

بعد از اینکه خمیر ها را آماده کردید در قابلمه روغن بریزید و روی حرارت بگذارید بعد قطاب ها را در روغن  فراوان و داغ سرخ کنید تا طلایی شود بعد از اینکه سرخ شد در صافی بریزید تا روغن اضافی قطاب ها گرفته شود

تزیین قطاب

برای تزیین می توانید قطاب ها را در داخل پودر قند بغلطانید و با پودر پسته تزیین کنید

2 پاسخ

  1. با تشکر از دستور کاملتون…سوالم این بود میشه به جای اینکو داخل روغن سرخ بشه بذاریم داخل فر بپزه؟

    1. سلام کاربر گرامی در صورتیکه تمایل به پخت قطاب در فر دارید می توانید ابتدا با کره کمی روی قطاب ها رومال کنید و بعد در فر قرار دهید تا زمانی که قطاب ها طلایی شوند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *