شیرینی لقمه ای سیب
شیرینی لقمه ای سیب بسیار ساده و در مدت زمان کوتاهی تهیه می شود.این شیرینی خانگی را می توانید بریا انواع میان وعده های خود و نیز در مراسم ها سرو نمایید.شیرینی لقمه ای سیب تنوعی در سلیقه شما در شیرینی پزی می باشد و نیز در بین سنین گوناگون طرفداران زیادی را دارد.
مواد مورد نیاز شیرینی لقمه ای سیب :
سیب : یک کیلو گرم
تخم مرغ : سه عدد
پودر شکر : دو پیمانه
مارگارین و یا کره : 50 گرم
وانیل : یک چهارم قاشق چای خوری
نمک : مقداری
روغن سرخ کردنی : به مقدار لازم
آرد : یک پنجم پیمانه
نشاسته : دو قاشق سوپ خوری
آب لیمو : دو قاشق سوپ خوری
آب سرد : دو قاشق سوپ خوری
لیمو رنده شده : یک قاشق چای خوری
پودر شکر و پسته : دو قاشق چای خوری
دارچین : یک قاشق سوپ خوری
دستور تهیه شیرینی لقمه ای سیب :
کره را در کاسه ای ریخته و با هم زن برقی خوب هم بزنید.شکر را به کره آرام آرام اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.تخم مرغ ها را یکی یکی به مواد خود بیفزایید.سپس آب لیمو را همراه آب به آنها اضافه کنید.
آرد ، نشاسته ، بیکینگ پودر و نمک را با یکدیگر مخلوط نمایید و الک کنید.سپس آرد را به مواد خود در چهار مرحله و به آرامی اضافه نمایید تا خمیر شما آماده گردد.
سیب ها را از عرض برش زنید. آنها را خشک نمایید.برش های خشک سیب را در دارچین بزنید و در خمیر داغ فرو ببرید وسپس در روغن داغ سرخ نمایید.روغن اضافی شیرینی لقمه ای سیب را با حوله بگیرید و در ظرف سرو خود بچینید.برای تزیین روی آنها را پودر قند و پسته بریزید.برای تزیین بیشتر می توانید از کمی شکلات تلخ استفاده نمایید.شکلات را ذوب کنید و همراه پودر قند برای تزیین شیرینی لقمه ای سیب استفاده نمایید.
نوش جان