شیرینی ماکارون با چای

ماکارون

شیرینی ماکارون با چای

اگر به دنبال یک دسر کم دردسر و نیز لذیذ می باشید از شیرینی ماکارون با چای استفاده نمایید.این شیرینی مواد اولیه بسیار کمی را نیاز دارد و مناسب برای عصرانه در تمامی فصل ها می باشد.ماکارون با چایی را می توانید در مهمانی های خانوادگی خود سرو نمایید.

مواد مورد نیاز شیرینی ماکارون با چای :

سفیده تخم مرغ : 3 عدد

پودر شیر : 180 گرم

شکر دانه ریز : 40 گرم

پودرشکر : 180 گرم

پودر بادام : 125 گرم

رنگ قهوه ای و اسانس چای : به مقدار لازم

چای خشک : به مقدار لازم

دستور تهیه شیرینی ماکارون با چای :

در ابتدا فر را روی دمای 150 درجه سانتی گراد قرار دهید .اگر از فر برقی استفاده می کنید بهتر است فر را روی دمای 140 درجه سانتی گراد قرار دهید تا گرم شود.سینی فر خود را با ورقه های روغنی بپوشانید.سپس کف سینی خود را با اسپری روغن و یا قلمو چرب نمایید.

سفیده های تخم مرغ را از شب قبل بهتر است جدا نمایید و در یخچال نگهداری کنید.کاسه ای را برداشته و سفیده های تخم مرغ را خوب هم بزنید .با کمک هم زن برقی و دور متوسط این کار را انجام دهید تا تخم مرغ ها خوب پف کند.آرام آرام شکر را به تخم مرغ ها اضافه نمایید.به هم زدن ادامه دهید تا حالت فومی به خود بگیرد.

پودر شکر و نیز پودر بادام را آسیاب نمایید.این مواد که حالت خمیری شکل به خود گرفته است را با چای خشک مخلوط نمایید.سپس اسانس را به آن بیفزایید.هنگامی که مواد را خوب مخلوط نمودید به تخم مرغ ها اضافه نمایید.بهتر است مواد را در سه تا چهار مرحله اضافه کنید و خوب هم بزنید.م

ماسوره ای را با قطر دو سانتی متر انتخاب نمایید و مواد را داخل قیف بریزید.مواد را به صورت دایره وار و با فاصله از یکدیگر روی سینی فر بریزید.سینی را به مدت زمان نیم ساعت در دمای اتاق نگه دارید و سپس در فر قرار دهید.پس از بیست دقیقه شیرینی ماکارون با چای شما آماده می باشد.برای لایه میانی می توانید از خامه و یا کرم گاناش استفاده نمایید.بعضی افراد استفاده از مربا را ترجیح می دهند.

 

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *