موادلازم شیرینی مربایی
کره : 120 گرم
شکر : 1 لیوان
آرد :2 و نیم لیوان
تخم مرغ : 2 عدد
اسانس بادام :10 قطره
بادام شیرین به مقدار لازم
مربا یا مارمالاد به مقدار لازم
طرزتهیه شیرینی مربایی
در طرزتهیه شیرینی مربایی ابتدا کره را که در دمای اتاق نرم شده است همراه با شکرو تخم مرغ ها در ظرفی مخلوط کنید و با همزن بزنید تا رنگ مواد کرم شود سپس اسانس بادام را به مواد اضافه و مخلوط کنید
حالا آرد را کم کم به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه کنید و آرام با قاشق هم بزنید تا خمیر نرمی بدست آید بعد به مدت نیم ساعت خمیر شیرینی را در یخچال بگذارید تا استراحت کند
کف سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و به اندازه گردو از خمیر بردارید وبا دست خمیر را گرد کنید و سپس مرکز خمیر را با انگشت گود کنید و بادامی را درون گودی شیرینی قرار دهید و کمی فشاردهید تا بادام ثابت شود سپس مقداری مربا یا مارمالاد روی بادام بریزید و شیرینی ها را در سینی فر بچینید و در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 10 الی 15 دقیقه قرار دهید تا شیرینی ها کمی طلایی شود سپس از فر خارج کنید و اجازه دهید شیرینی های مربایی خنک شوند
برای تزیین شیرینی ها می توانید از شکلات سفید آب شده یا پودرقند استفاده نمایید
شیرینی های مربایی را می توانید برای مدت طولانی در ظرف دربسته نگهدارید
2 پاسخ
سلام ممنون ازآموزشتون،آیا اینارو خودتون درست کردید وامتحان شدست؟
سلام مریم جان بیشتر شیرینی ها و کیک هایی که درسایت گذاشته می شود امتحان شده است