طرزتهیه شیرینی حلقه کره ای

طرزتهیه شیرینی حلقه کره ای

موادلازم شیرینی حلقه کره ای

کره : ۳۰۰ گرم
پودر قند : ۱۰۰ گرم
نمک : ۱ پنس
وانیل : ۱ قاشق چایی خوری
زرده تخم مرغ : ۲ عدد
آرد : ۴۰۰ گرم

 

طرزتهیه شیرینی حلقه کره ای

در مطلب امروز طرزتهیه یک شیرینی ساده خانگی و در عین حال خوشمزه به نام شیرینی حلقه کره ای در سایت.ir eversweet قرار داده شده است

برای تهیه حلقه کره ای ابتدا کره را با پودر قند هم بزنید سپس زرده ها را همراه وانیل به مواد اضافه کنید و با همزن بزنید زمان لازم برای همزدن این مواد در حدود 5 دقیقه است بعد از اینکه مواد را هم زدید و یکدست شد آرد را که الک کرده اید به مخلوط کره و زرده های تخم مرغ اضافه کنید و مواد را با هم خوب مخلوط کنید بعد از اینکه آرد را اضافه کردید مواد را در حد مخلوط شدن هم بزنید حالا مایه شیرینی حلقه کره ای را در قیف بریزید و در سینی فر که کاغذ روغنی قرار داده اید به شکل رینگ (حلقه) قیف بزنید و با ترافل های رنگی یا مروارید های خوراکی روی شیرین ها را تزیین کنید و سپس سینی را رد فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا آماده شود رنگ شیرینی ها نباید تغییر کند بعد از اینکه سینی را از فرخارج کردید اجازه دهید شیرینی ها کاملا سرد شود سپس در ظرف موردنظر بچینید و نوش جان نمایید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *