طرزتهیه چیزکیک با روکش ژله

چیزکیک باروکش ژله

موادلازم چیز کیک

دنت : 2 بسته

نسکافه : 1 بسته

تخم مرغ : 4 عدد

شکر: 1 پیمانه

وانیل : ¼ قاشق چای خوری

روغن مایع : ¼ پیمانه

بکینگ پودر : 2 قاشق چای خوری

آرد : 1 ونیم پیمانه

ژله آلبالو : نصف  بسته

مواد لازم کرم پنیر:

پنیرماسکارپونه : 300 گرم

نسکافه : 2 قشاق غذاخوری

خامه فرم گرفته : 300 گرم

شکر : 3 قاشق غذاخوری

ورق ژلاتین : 3 عدد بزرگ

طرزتهیه چیز کیک با روکش ژله آلبالو

چیز کیک با روکش ژله آلبالو در 3 مرحله تهیه میشود ابتدا باید کیک را آماده کنید برای تهیه کیک زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا کنید بعد سفیده تخم مرغ را بزنید تا پف کند حالا 2 قاشق شکر را اضافه کنید و در حد کمی هم بزنید و سپس در یخچال قرار دهید

طرزتهیه چیزکیک با روکش ژله آلبالو

بعد از قرار دادن سفیده در یخچال نسکافه را با نصف لیوان آبجوش مخلوط کنید و کناربگذارید و بعد به زرده تخم مرغ شکر را همراه با دنت , نسکافه حل شده در آبجوش و روغن را اضافه کنید و به مدت 7 دقیقه با همزن بزنید

اموزش چیزکیک با ژله آلبالو

سپس آرد و بکینگ پودر را به مخلوط زرده تخم مرغ و شکر اضافه کنید و با لیسک یا قاشق مواد را با هم مخلوط کنید حالا سفیده را از یخچال بیرون بیاورید و به مواد اضافه کنید و آرام به صورت دورانی هم بزنید

چیزکیک با روکش ژله ای

در قالب کیک کاغذروغنی قرار دهید یا قالب را چرب کنید و مواد کیک را داخل قالب کمربندی بریزید و در فر به مدت 45 دقیقه با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا بپزد تا زمان تکمیل پخت کیک می توانید با تستر چک کنید اگرتستر تمیز بیرون آمد یعنی کیک پخته است و می توانید کیک را از فر خارج کنید لازم به یادآوری است که فر را از قبل با همین درجه باید روشن و گرم کنید

بعد از اینکه کیک را از فر بیرون آوردید اجازه دهید خنک شود در تهیه چیز کیک با روکش آلبالو نیاز به یک لایه از کیک است بنابراین کیک را به 2 نیم برش دهید اگر می خواهید قطر کیک بیشتر باشد لایه زیر کیک را با قطر بیشتری برش دهید قالب را تمیز کنید و لایه زیرین کیک را در قالب قرار دهید و در یخچال بگذارید

در مرحله دوم از طرزتهیه چیز کیک با روکش ژله آلبالو باید کرم پنیر را آماده کنید ابتدا پنیر و خامه فرم گرفته را با همزن بزنید سپس ورق های ژلاتین را در آب سرد قرار دهید تا خط های روی ورقهای ژلاتین باز شود سپس آب اضافه را بگیرید و ژلاتین را در آبجوش حل کنید سپس ژلاتین و نسکافه را با همخلوط کنید و کناربگذارید تا خنک شود بعد آن را به مخلوط پنیر و خامه اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه با همزن بزنید

طرزتهیه کرم پنیری چیز کیک

 

حالا کرم پنیری را روی کیک خنک شده بریزید و کرم را روی کیک خوب پهن کنید . به مدت 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا کرم پنیر خودش را ببندد

مرحله سوم چیز کیک آماده کردن روکش ژله البالو است ژله را طبق دستور تهیه ژله آماده کنید و سپس با قاشق کم کم ژله را روی کرم پنیر که بسته شده است بریزید تا سطح کرم پنیر را کاملا پر کند و بعد در یخچال به مدت 6 ساعت قراردهید تا ژله آلبالو خودش را بگیرد

روکش ژله البالو برای چیز کیک

بعد از بسته شدن ژله آلبالو می توانید چیز کیک را از یخچال بیرون بیاورید و کمربند قالب را باز کنید و در ظرف موردنظر قرار دهید

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *