مواد لازم تارت سیب
آرد : 300 گرم
کره : 200 گرم
نمک : 1/4 قاشق چایخوری
آب : 3 قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ :2 عدد
مواد داخل تارت سیب
شکر: 100 گرم
کره : 100 گرم
وانیل : 1/3 قاشق چایخوری
سیب مقدار لازم
طرز تهیه تارت سیب
تارت سیب یکی از محبوب ترین تارت ها است برای تهیه این تارت ابتدا آرد و نمک را در ظرفی بریزید سپس کره را که به قسمت های کوچک خرد کرده اید به آرد اضافه کنید و مخلوط آرد و کره را با نوک انگشتان دست مالش دهید تا به صورت دانه های شن شود
سپس آب و زرده های تخم مرغ را با هم مخلوط کنید و به آرد و کره اضافه نمایید و با انگشتان دست کمی مخلوط کنید (ورز ندهید) سپس در کیسه فریزر بگذارید و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند
بعد از اینکه خمیر تارت را آماده کردید نوبت مواد داخل تارت است سیب ها را پوست کنید و به ورقه های نازک برش بزنید آب سرد و آبلیمو را با هم مخلوط کنید و ورقه های سیب را در مخلوط آب و آبلیمو بگذارید تا رنگ سیب تغییر نکند
قالب تارت را با کره چرب کنید (کف و دیواره های قالب) و خمیر را با وردنه روی کاغذ روغنی باز کنید سپس کف قالب و دیواره های آن را با خمیر بپوشانید و ورقه های سیب را روی خمیر بچینید و کل خمیر را با ورقه های سیب کاملا پوشش دهید
بعد از آن شکر و وانیل را مخلوط کنید و روی سیب ها بپاشید کره را ریز کنید و روی ورقه های سیب بگذارید و قالب را در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 الی 40 دقیقه بگذارید همانطور که می دانید باید فر را از قبل با دمای ذکر شده روشن و گرم کنید
شما می توانید تارت را با خامه ، بستنی و یا مربا سرو و نوش جان نمایید