طرز تهیه خمیر فوندانت

مواد لازم خمیر فوندانت

 پودر ژلاتین : 1 قاشق غذاخوری

 پودر قند :  8 لیوان

 شیر خشک  1: قاشق غذاخوری

 آب : 1/4 لیوان

 شربت گلوکز:  1/2 لیوان

 گلیسیرین خوراکی یا کره :  1 قاشق غذاخوری

آموزش تهیه خمیر فوندانت

 برای درست کردن خمیر فوندانت ابتدا آب را در کاسه ای بریزید و پودر ژلاتین را کم کم روی آب بپاشید زمانی که بافت ژلاتین به صورت اسفنجی شد ظرف را روی حرارت بخارآب بگذارید و آرام هم بزنید تا ژلاتین حل شود و مایع شفاف شود حرارت بخار آب باید به میزانی باشد که مایع ژلاتین نجوشد بعد شربت گلوکز را اضافه کنید و مخلوط کنید

آموزش خمیر فوندانت

سپس کاسه را از روی حرارت بردارید و گلیسیرین و یا کره نرم شده و شیر خشک را اضافه کنید شما می تواندی به جای شیر خشک از وانیل شکری و یا طعم دهنده های دیگر مثل اسانس بائام تلخ نیز استفاده کنید

بعد از اینکه مواد را آماده کردید نصف پودر قند را در ظرفی بزرگ بریزید و وسط پودر قند را گود کنید و مواد ژلاتین را که آماده کردید داخل گودی پودر قند بریزید و با قاشق مواد را از اطراف کم کم به سمت مرکز بیاورید و هم بزنید

 طرز تهیه خمیر فوندانت

مقداری که مخلوط شد می توانید بقیه پودر قند را کم کم با قاشق اضافه کنید و با دست مخلوط کنید و خمیررا خوب ورز دهید برای ورز دادن خمیر پیشنهاد می کنیم دست خود را با گلیسیرین و یا روغن مایع کمی چرب کنید

تزیین کیک با خمیر فوندانت

بعد از اینکه خمیر فوندانت آماده شد می توانید رنگ خوراکی به آن اضافه کنید و مجددا ورز دهید تا خمیر رنگی شود

در صورت چسبنده بودن خمیر می توانید مقداری پودر قند اضافه کنید فقط دقت کنید که اضافه کردن پودر قند بیش از اندازه خمیر را سفت و خشک می کند

درست کردن خمیر فوندانت

 بعد از اینکه خمیر آماده شد داخل کیسه فریزر بگذارید تا هوا نگیرد و بعد به مدت 24 ساعت در دمای اتاق قرار دهید تا استراحت کند بعد از اینکه خمیر استراحت کرد روی سطح کار را پودر قند بریزید وخمیر را روی سطح کار بگذارید و با دست کمی ورز دهید و بعد با وردنه باز کنید تا نازک شود

در صورتیکه خمیر خشک شد با اضافه کردن چند قطره آب خمیر نرم تر می شود شما می توانید با قرار دادن خمی ردر ماکروفر با قدرت 100 درصد و به مدت 30ثانیه خمیر را مجددا نرم کنید

نکته ها:  استفاده از گلوکز ضروری است برای تهیه شکل های مختلف می توانید خمیر را قالب بزنید و به مدت 1 الی 2 روز در هوای آزاد قرار دهید تا خشک شود    برای گذاشتن خمیر روی کیک ابتدا سطح کیک را با کمی خامه ساده بپوشانید و سپس خمیر را روی سطح کیک بگذارید

4 پاسخ

  1. سلام از خامه های معمولی که بیرون میفروشن و تو بسته های صورتی رنگ هست میتونیم استفاده کنیم برای چسبیدن خمیر به کیک؟

    1. سلام الهام عزیز بله همانطور که در مطلب ذکر شده می توانید ازخامه معمولی استفاده کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *