طرز تهیه نان شیرمال

نان شیرمال

 

مواد نان شیرمال

آرد گندم : 3 لیوان سرخالی

شیر: 1 لیوان

شکر: نصفلیوان

کشمش: نصفلیوان

تخم مرغ: 1 عدد

پودر خمیر مایه: 1 قاشق غذاخوری

کره: 100 گرم

نمک مقداری

 طرز تهیه نان شیرمال

ابتدا پودر خمیر مایه را با 2 قاشق آب گرم که داغ نیست و نصف قاشق شکر با هم مخلوط کنید و 5 دقیقه کنار بگذارید تا پودر خمیر مایه اصطلاحا عمل آید سپس تخم مرغ ، شیر ، شکر ، کره ذوب شده وخمیر مایه که کنار گذاشتید را همراه نمک با هم مخلوط کنید

اموزش نان شیرمال

بعد از اینکه مواد را با هم مخلوط کردید آرد را کم کم با قاشق به مواد اضافه کنید تا خمیر نرم و یکدستی شود و بعد کشمش را اضافه نمایید بعد از اینکه خمیر آماده شد کمی ورز دهید به دلیل اینکه خمیر لطیف است ممکن است کمی به دست بچسبد که نیازی به اضافه کردن آرد نیست

نان شیرمال ساده

بعد از اینکه خمیر را کمی ورز دادید لازم است به مدت 3 ساعت در ظرفی که چرب کردید کنار بگذارید و روی خمیر را بپوشانید تا استراحت کند سپس خمیر را به چند قسمت مساوی تقسیم کنید

در مرحله بعد لازم است سه قسمت از خمیر را به شکل نوار بلند درآورید و به شکل گیسو ببافید البته به غیر از مدل گیسو می توانید مدل های گل ، حیوانات و … را نیز درست کنید

نان شیرمال خانگی

بعد از اینکه خمیر نان شیرمال را به مدل دلخواه درآوردید باید کره آب شده و 1 زرده تخم مرغ را با هم مخلوط کنید و روی خمیر بزنید روی نان ها را می توانید کمی کنجد بپاشید و در سینی فر بگذارید و مجددا 20 دقیقه به خمیر نان شیرمال استراحت دهید

سپس سینی را در فر که از قبل روشن و گرم کرده اید با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید زمان پخت نان شیرمال 15 دقیقه است در آخر می توانید 2 دقیقه گریل بالای فر را روشن کنید تا روی نان ها طلایی شود

روش پخت شیرمال

پیشنهاد : در تهیه نان شیرمال در صورتی که می خواهید نان شیرین تر شود می توانید میزان شکر را 2 برابر کنید و به جای کشمش نیز می توانید از گردو استفاده کنید نان شیرمال را بدون کشمش نیز می توانید تهیه کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *