فرم دهی خامه با پودر خامه

مواد لازم برای فرم دهی خامه با پودر قند

خامه ساده :  1 لیوان

  پودر خامه : 2  قاشق غذاخوری

  پودر قند : مقداری

پودر خامه

پودر خامه برای فرم دهی خامه استفاده می شود و برای هر لیوان پودر خامه یک لیوان پودر قند و سه لیوان شیر لازم است پودر خامه با حذف کردن رطوبت از خامه معمولی بدست می آید که نام دیگر آن خامه خشک است

 آموزش فرم دهی خامه با پودر خامه

فرم دادن خامه با پودر خامه باعث می شود خامه فرم خود را در حد عالی حفظ کند و با هر مدل ماسوره می توان به خامه شکل داد هم چنین دیگر نیازی به شیرین کننده ندارد و مزه اصلی خامه نیز حفظ می شود.

برای فرم دادن خامه با پودر قند ابتدا کاسه و پره های همزن را به مدت 15 دقیقه در فریزر بگذارید تا سرد شوند این کار در فرم دهی سریع تر خامه کمک می کند بعد از 15 دقیقه کاسه را بیرون بیاورید و خامه را در کاسه بریزید و 2 قاشق پودر خامه هم به آن اضافه کنید و با قاشق کمی مخلوط کنید سپس با دور کند همزن 10 ثانیه بزنید و بعد دور همزن را تند کنید  و 3 دقیقه با دور تند همزن خامه را بزنید تا فرم بگیرد و حجم آن زیاد شود بعد از اینکه خامه حجیم شد در صورتی که دوست دارید می توانید پودر قند اضافه کنید هم چنین می توانید رنگ های خوراکی و پودر کاکائو نیز اضافه کنید .

فرم دهی خامه با پودر خامه

نکته : در صورتیکه برای شکوفه زدن کیک  خامه سفت تری نیاز دارید می توانید مقدار پودر خامه را به 3 قاشق غذاخوری افزایش دهید که با بیشتر کردن پودر خامه استفاده از اسانس ها مثل اسانس وانیل پیشنهاد می شود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *