موادلازم مافین آلبالویی
شکر:1 پیمانه
تخم مرغ : 2 عدد
شیر : نصف پیمانه
آرد : 2 و نیم پیمانه
کره : 50 گرم
بکینگ پودر : 1 قاشق چای خوری
آلبالو : 1 پیمانه
وانیل : ¼ قاشق چای خوری
طرزتهیه مافین البالویی
برای تهیه مافین آلبالویی ابتدا کره نرم شده را همراه با شکر در ظرفی مخلوط کنید و با همزن به مدت 3 دقیقه بزنید تا رنگ مایه روشن شود سپس وانیل و تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید وبه ازای هر تخم مرغ که اضافه می کنید به مدت 2 دقیقه با همزن بزنید
بعد شیر را اضافه کنید و مجددا هم بزنید تا شکر کاملا در مواد مافین حل شود
در مرحله دیگر تهیه مافین آلبالو آرد و بکینگ پودر رابا هم مخلوط کنید و روی مواد الک کنید و با قاشق یا لیسک مواد را مخلوط کنید تا مایه یکدستی شود
در صورتیکه مایه مافین گلوله شد با همزن یک دور بزنید سپس آلبالوهای هسته شده را اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید به دلیل اینکه مایه مافین سفت است آلبالو ته نشین نمی شود
بعد از اینکه مایه آماده شد کپسول های مافین یا قالب را از مایه پر کنید تا حدی که 1/3 قالب را بگیرد سپس در فر با دمای 175 درجه سانتیگراد به مدت 25 الی 30 دقیقه قرار دهید تا بپزد