نان نارگیلی

نان نارگیلی

در مطلب امروز اموزش نوعی نان خوشمزه که می توانید برای صبحانه و عصرانه درست کنید قرار داده ام نان نارگیلی به دلیل وجود نارگیل و شیر بسیار خوشمزه است و بافتی نرم دارد به شما پیشنهاد می کنم برای اغذیه فرزندان خود نان نارگیلی درست کنید تا اغذیه سالم داشته باشند

موادلازم نان نارگیلی

مواد لازم برای خمیرمایه:

آب ولرم: نصف پیمانه

شکر: 1 قاشق سوپخوری

خمیر مایه خشک: 1 قاشق سوپخوری پر

مواد لازم برای خمیرنان نارگیلی:

آرد: 4 تا 5 پیمانه

شکر: یک چهارم پیمانه

شیر گرم: نصف پیمانه

روغن مایع: یک چهارم لیوان

نمک: یک هشتم قاشق چایخوری

تخم مرغ : 1 دونه زده شده                                                              

مواد لازم برای سس نان نارگیلی:

شیر: یک و یک چهارم پیمانه

شکر:نصف پیمانه

نارگیل:یک و نیم پیمانه

طرزتهیه نان نارگیلی

در طرزتهیه نان نارگیلی ابتدا لازم است خمیر مایه را اماده کنید برای این کار خمیرمایه را همراه با آب ولرم و شکر در ظرفی بریزید و با هم مخلوط کنید و روی ظرف را بپوشانید و کنار بگذارید تا عمل بیاید دمای آب نباید زیاد داغ یا سرد باشد در حدی باشد وقتی با انگشت آب را لمس می کنید انگشت تان نسوزد

اموزش نان نارگیلی

نحوه درست کردن خمیرمایه نان نارگیلی

یکی از نکاتی که باید در زمان تهیه نان نارگیلی توجه کنید این است که دمای محیط برای عمل امدن خمیر نباید سرد باشد و زمان عمل امدن خمیر مایه حدود 6 الی 10 دقیقه است در صورتیکه خمیر مایه بیش از حد بماند نان بوی ترشی می دهد

اموزش عمل امدن خمیرمایه نان نارگیلی

در مرحله دوم نان نارگیلی آرد و نمک را با هم مخلوط و الک کنید ابتدا 3 پیمانه آرد را برای تهیه خمیر استفاده کنید بعد وسط آرد را گود کنید

پخت نان نارگیلی

سپس شکر ، شیر گرم (نه داغ) ،تخم مرغ زده شده وروغن  را به ترتیب در وسط آرد بریزید و خمیر مایه هم اضافه کنید و با قاشق چوبی مواد را با هم مخلوط کنید

طرزتهیه نان نارگیلی

اموزش نون نارگیلی

آموزش پخت نان نارگیلی

در صورتیکه نیاز بود باقیمانده آرد را کم کم به مواد اضافه کنید تا جاییکه خمیر به دست نچسبد اگر بعد از اضافه کردن آرد خمیر چسبنده بود روی سطح کار خود را آرد بپاشید و با دست خمیرنان را ورز دهید مدت زمان لازم برای ورز دادن خمیر 20 دقیقه است یا خمیر را 50 الی 100 بار از سطح کار بلند کنید و روی سطح کار بکوبید

طرزتهیه خمیرنان نارگیلی

حالا در این مرحله از طرزتهیه نان نارگیلی خمیر ورز داده شده را در ظرفی که چرب کرده اید بگذارید و با چاقو یک علامت + برش بزنید و بعد روی خمیر را بپوشانید و به مدت 1 ساعت الی 1 ساعت و نیم در محیط گرم قرار دهید تا حجم خمیر دو برابر شود

اموزش خمیرنون نارگیلی

برای تست اینکه مدت زمان استراحت خمیر کافی است یا نه بعد از مدت زمان گفته شده انگشت خود را در خمیر فرو ببرید بعد از اینکه انگشت خود را برمی دارید اگر خمیر برنگشت و جای انگشت شما مانده بود به این معنی است که خمیرنان نارگیلی آماده است سپس از خمیر تکه هایی بردارید و به اندازه یک نارنگی درست کنید و سپس در قالبی که دیواره بلند دارد خمیر ها را کنار هم با فاصله قرار دهید که در زمان پخت به هم بچسبند

رویه نان نارگیلی

در طرزتهیه نان نارگیلی بعد از اینکه گلوله های خمیر را در قالب گذاشتید روی قالب را بپوشانید و به مدت 45 دقیقه اجازه دهید استراحت کند و حجمش دو برابر شود در این فاصله سس نان را درست کنید برای این کار تمام مواد سس را در ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود و مواد گرم شود نه اینکه بجوشد سپس زرده های تخم مرغ را بزنید و روی نان را با زرده تخم مرغ رومال کنید و بعد مواد سس نان نارگیلی را در قالب روی خمیر ها بریزید

رسپی نان نارگیلی

نان نارگیلی برای صبحانه

در انتها قالب نان نارگیلی را در فر با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا بپزد و روی آن طلایی شود البته زمان پخت برای نان بستگی به فر نیز دارد برای اینکه نان ها نرم شود یک ظرف آب هم کف فر بگذارید تا بخار آب باعث نرمی نان شود

در صورتیکه در تهیه نان نارگیلی از فر گازی که حرارت بالا و پایین فر جداست استفاده می کنید برای طلایی شدن روی نان لازم است در آخر حرارت بالای فر را روشن کنید تا نان ها طلایی شود

بعد از اینکه نان آماده شد از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود سپس از قالب بیرون آورید

اموزش نان صبحانه نارگیلی

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *