نکات تزیین کیک تولد با قیف و ماسوره

نکات تزیین کیک تولدبا قیف وماسوره

تزیین کیک یکی از کارهای ظریفی است که نیاز به دقت و حوصله دارد در این مطلب قصد دارم شما را با نکات تزیین کیک تولد و نحوه کار با قیف و ماسوره اشنا کنم و در مطالب بعدی نحوه شکوفه زدن خامه با ماسوره به شکل های مختلف را اموزش دهم که امیدوارم موردتوجه قرار بگیرد و در تزیین کیک تولد و شیرینی به شما کمک کند

برای یادگیری مهارت قیف زدن نیاز به ماسوره و قیف دارید که می توانید با توجه به نیاز چند ماسوره تهیه کنید در مطلب امروز نحوه شکوفه زدن با ماسوره ستاره ای توضیح داده شده است که در سایز های بزرگ , کوچک و متوسط می توانید خریداری کنید

انواع قیف و ماسوره ستاره ای برای شکوفه زدن خامه

ماسوره ستاره ای در دو نوع ستاره باز و ستاره بسته در بازار موجود است که به آن ماسوره شکوفه نیز گفته میشود انواع مدل شکوفه را می توانید با هر 2 نوع ماسوره ستاره قیف بزنید ولی بعضی از مدل ها با ماسوره ستاره بسته زیباتر می شوند

تزیین کیک تولدبا انواع ماسوره ستاره ای

در رابطه با قیف هم انواع قیف پارچه ای , برزنتی , سیلیکونی , پلاستیکی , کاغذی و یک بار مصرف وجود دارد که می توانید بنابر انتخاب خودتان یکی از قیف ها را تهیه کنید ولی بهتر است از قیف هایی استفاده کنید که زیاد بزرگ نباشد

انواع قیف تزیین کیک تولد

انواع ایسینگ برای تزیین کیک

شما می توانید در زمان تزیین کیک تولد از انواع ایسینگ استفاده کنید انواع کرم های کره ای (باترکریم), رویال آیسینگ و خامه را می توانید در تزیین کیک استفاده نمایید اما باترکریم ایتالیایی به دلیل اینکه بهتر فرم می گیرد مناسب تر است البته در صورت تمایل می توانید از باترکریم ایتالیایی استفاده نمایید در صورتیکه برای شکوفه زدن و تزیین کیک تولد تمایل به استفاده از خامه دارید لازم است بدانید که فقط باید از خامه مخصوص قنادی استفاده نمایید با فرم دادن خامه صبحانه به نتیجه دلخواه نخواهید رسید

تزیین کیک تولد و نحوه کار با قیف

در صورتیکه زیاد از قیف برای شکوفه زدن استفاده نکرده اید به شما پیشنهاد می کنم که قبل از تزیین کیک تولد و شکوفه زدن خامه این کار را با پوره سیب زمینی یا ماست چکیده به صورت تمرینی انجام دهید تا سرعت عملتان بالا رود در صورتیکه سرعت عمل کافی را نداشته باشید خامه در قیف شل می شود و نمی توانید شکوفه های زیبایی روی کیک بزنید

نکات تزیین کیک تولدبا قیف و ماسوره که باید به ان دقیت کنید عبارت است از

قبل از شروع به کار موقعیت خود را نسبت به میزکار مشخص کنید در زمان تمرین برای اینکه کنترل بیشتری در تزیین داشته باشید نشستن بر روی صندلی با ارتفاع مناسب را پیشنهاد می کنم بعد از اینکه مهارت کافی را در قیف زدن بدست آوردید می توانید به صورت ایستاده تزیین کیک تولدرا انجام دهید

تمام وسایل کار وقیف و ماسوره های موردنیاز خود را در کنار دست خود بگذارید

حالت نشستن خود را مشخص کنید و در یک خط مستقیم و رو به خودتان قیف بزنید برای قیف زدن حاشیه های کیک باید به صورت دایره ای حرکت کنید در صورتیکه راست دست هستید از قسمت ساعت 9 شروع به قیف زدن کنید و کیک را در جهت عکس بچرخانید و در قسمت ساعت 9 هم کار قیف زدن را تمام کنید اگر چپ دست هستید از قسمت ساعت 3 شروع به قیف زدن کنید

قیف را با زاویه 90 درجه یا 45 درجه روی کیک قرار دهید و شکوفه بزنید

نحوه گرفت قیف به این صورت است که قیف را در دستی که با آن می نویسید بگیرید و با 2 انگشت یا کل دست دیگرقیف و ماسوره را لمس کنید به صورتیکه بتوانید حرکت قیف را کنترل کنید وبعد از اینکه ایسینگ را در قیف ریختید هوای اضافی قیف را نیز خالی کنید و قسمت بالای قیف را بپیچانید تا ایسینگ بیروین نریزد سپس قسمت پیچیده شده قیف را بین انگشت شصت و کف دست قرار دهید و 4 انگشت دیگر را روی قیف قفل کنید و بعد با کف دست به قیف فشار آورید و شکوفه بزنید

نحوه گرفتن قیف در درست تزیین کیک

 

در مطالب بعدی مدل های مختلف شکوفه و تزیین کیک تولدباخامه را اموزش خواهم داد

2 پاسخ

پاسخ دادن به رها لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *