چیزکیک

چیزکیک

موادلازم کراست چیزکیک

پودربیسکوییت : 2 پیمانه

کره : 115 گرم

پودر دارچین : 1 قاشف چای خوری

موادلازم فیلینگ

پنیرخامه ای : 440گرم

شکر : 1 پیمانه

تخم مرغ :3 عدد

ماست خامه ای : 1 پیمانه

رنده پوست لیمو: 1 قاشق مرباخوری

وانیل : 1 قاشق چای خوری

طرزتهیه چیزکیک

در مطلب امروز طرزتهیه چیز کیک به روش گرم اموزش داده شده است منظور از روش گرم تهیه چیز کیک با فر است به طور کلی چیز کیک به روش گرم و سرد تهیه می شود

برای شروع ابتدا بیسکویت ها (بتی بور) را بکوبید سپس آسیاب کنید و بعد از اینکه کاملا پودر شد الک کنید سپس کره را به پودر بیسکویت اضافه کنید و با هم مخلوط کنید و بعد پودر دارچین را اضافه کنید و مواد را با دست خوب مخلوط کنید همانطور که در عکس مشاهده می کنید خمیری که بدست می آید مثل خمیرهای شیرینی یکدست نمی شود

حالا خمیر بیسکویت را در قالب بریزید و کف قالب پهن کنید سپس خمیر را به کف و دیواره های قالب پرس کنید برای این کار می توانید از یک لیوان نیز استفاده کنید خمیر را طور به دیواره ها و کف پرس کنید که ضخامت یکسانی داشته باشد بعد از انجام این کار قالب را 5 دقیقه در فریزر بگذارید

طرزتهیه چیز کیک

در این مرحله از تهیه چیز کیک پنیر خامه ای را در ظرفی بریزید و با همزن بزنید تا یکدست شود بعد تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و هم بزنید سپس شکر را اضافه کنید و مجددا هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند

طرزتهیه چیز کیک ساده

بعد ماست را همراه با وانیل و رنده پوست لیمو به مخلوط پنیر و شکر اضافه کنید و با هم مخلوط کنید مواد را با همزن به مدت 5 دقیقه بزنید تا حجم مواد دو برابر شود

بعد از اینکه فیلینگ چیز کیک آماده شد دور و زیر قالب را فویل بکشید و بعد قالب را در ظرف دیگر بگذارید حالا مواد فیلینگ را در قالب روی کراست (خمیربیسکوییت) بریزید و ظرف زیر قالب را تا نیمه قالب پر از آب کنید و ظرف را همراه با قالب داخلش در فر با دمای 170 درجه سانتیگراد به مدت 45 دقیقه الی 1 ساعت در فر بگذارید ممکن است مدت پخت چیز کیک بیشتر از زمان ذکر شده شود زمانیکه کیک پف کرد و روی چیز کیک طلایی شد یعنی چیز کیک پخته است می توانید فر را خاموش کنید

بعد از اینکه کیک را از فر خارج کردید کیک حالت شلی دارد باید چیز کیک را به مدت 4 ساعت در یخچال بگذارید

برای خارج کردن کیک از قالب فویل قالب را باز کنید و سپس با باز کردن کمربند قالب چیز کیک را به ظرف موردنظرتان منتقل کنید برای برش کیک نیز باید چاقو را رد آب گرم فرو ببرید و بعد برش دهید تا برشهای چیز کیک تمیز باشد

اموزش چیزکیک

نکته : پوشاندن قالب با فویل به این دلیل است که آب درون ظرف به چیز کیک نفوذ نکند و خمیر بیسکویت له نشود و قرار دادن قالب در آب نیز باعث می شود که کیک روبت خود را حفظ کند در نتیجه چیز کیک خیس خواهید داشت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *