موادلازم کیک سیب
تخم مرغ : 2 عدد
سیب خرد شده : 6 عدد
پودر قند : 150 گرم
کره ذوب شده : 3 قاشق غذاخوری
آرد : 150 گرم
بیکینگ پودر: 1 قاشق چای خوری
دارچین به میزان لازم
شکر دانه درشت به میزان لازم
طرزتهیه کیک سیب
در طرزتهیه کیک سیب ابتدا پودرقند و تخم مرغ ها را در ظرفی با همزن بزنید تا یکدست شود سپس آرد و بکینگ پودر را در ظرفی دیگر با هم مخلوط کنید و کم کم به مواد اضافه کنید و به آرامی مواد را با هم مخلو ط کنید تا خمیر کیک یکدست شود
در این مرحله در قالبی که چرب کرده اید پودر نان سوخاری بپاشید تا کف و دیواره های قالب را بپوشاند و سپس خمیر کیک سیب را در قالب بریزید و سپس سیب های خرد شده را روی خمیر بریزید و روی سیب ها را دارچین و شکر دانه درشت بپاشید
سپس کره را روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود بعد روی مواد کیک بریزید و قالب را در فر با دمای 175 الی 200 درجه سانتیگراد به مدت 40 دقیقه قرار دهید تا آماده شود
بعد از اینکه کیک سیب پخت قالب را از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود سپس از قالب بیرون آورید