کیک شکلاتی با پنیرماسکارپونه و فندق

اموزش کیک شکلاتی با پنیرماسکارپونه و فندق

یکی دیگر از اموزش های سایت اورسوییت در بخش کیک ها طرزتهیه کیک شکلاتی با پنیرماسکارپونه و فندق است که می توانید به راحتی در منزل درست کنید در تزیین این کیک از کرم شکلاتی برای کاور استفاده می شود هم چنین لایه کیک با کرم پنیری خوش طعم به جای خامه زده شده فیلینگ می شود

مواد لازم کیک شکلاتی با پنیر ماسکارپونه و فندق

آرد سفید : 2 فنجان

شکر: 1 و نیم فنجان

پودر کاکائو: 2/3 فنجان

بیکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری

نمک : نصف قاشق چایخوری

تخم مرغ : 2 عدد

آب دوغ : 1 فنجان

روغن نباتی یا کره : نصف فنجان

عصاره وانیل : 2 قاشق چایخوری

مواد لازم برای لایه وسط کیک

پنیر ماسکارپونه : 1 فنجان

پودر شکر: 3 فنجان

وانیل : 1 قاشق چایخوری

فندق بو داده و درشت خرد شده : نصف فنجان

مواد لازم برای رویه کیک

کرم شکلات فندقی : 410 گرم

طرزتهیه کیک شکلاتی با پنیر ماسکارپونه و فندق

در طرزتهیه کیک شکلاتی با پنیر ماسکارپونه و فندق ابتدا آرد را همراه با بکینگ پودر 2 بار الک کنید و سپس در ظرفی بزرگ مواد خشک ( آرد , کاکائو , بکینگ پودر , شکر و نمک) را با هم مخلوط کنید

طرزتهیه کیک شکلاتی ماسکارپونه

سپس تخم مرغ ها را همراه با عصاره وانیل هم بزنید تا یکدست شود و بعد در مرحله دیگر از طرزتهیه کیک شکلاتی با پنیر ماسکارپونه و فندق مخلوط تخم مرغ ها را همراه با آب دوغ به مخلوط آرد اضافه کنید و با هم خوب مخلوط کنید تا مایع کیک یکدست شود

آموزش کیک شکلاتی با پنیرماسکارپونه

حالا مایع کیک را در دو قالبی که چرب و آردپاشی کرده اید به طور مساوی بریزید سپس قالب ها را در فر که از قبل با دمای 175 درجه سانتیگراد گرم کرده اید قرار دهید مدت پخت لازم برای کیک شکلاتی با پنیر ماسکارپونه و فندق 25 الی 30 دقیقه است

طرزتهیه کیک شکلاتی با کرم ماسکارپونه

بعد از اینکه کیک آماده شد از فر بیرون بیاورید و بعد از 10 دقیقه از قالب خارج کنید

در مرحله دیگر از طرز تهیه کیک شکلاتی پنیرماسکارپونه را همراه با پودر شکر و وانیل مخلوط کنید تا خامه ای و یکدست شود و در آخر فندق ها را که بوداده و خرد شده اند به مواد اضافه و مخلوط کنید

حالا مواد میانی کیک شکلاتی آماده است روی یکی از کیک ها را کرمی که آماده کرده اید بریزید و روی کیک را با آن پوشش دهید سپس کیک دیگر را روی آن قرا دهید و بعد روی کیک را با کرم شکلاتی کاور کنید و در صورت تمایل روی آن را با خرده های فندق بپوشانید

تزیین کیک شکلاتی

چنانچه در زمان کاور کردن کیک کرم شکلاتی سفت بود می توانید آن را روی بخار آب قرار دهید تا نرم شود

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *