کیک موکا یکی از کیک های خانگی ساده و خوشمزه می باشد.کیک شکلاتی موکا مناسب با سلیقه شماست که با کمی وقت می توانید آن را در منزل تهیه کنید.کیک شکلاتی موکا را می توان هم در میز صبحانه و هم در عصرانه سرو نمود.امیدواریم که مورد توجه شما قرار بگیرد.در این روش تهیه ما مقدار کالری ها ی مواد اولیه را در اختیار شما قرار داده ایم.
مواد مورد نیاز کیک شکلاتی موکا :
شکلات شیرین 300 گرم 100گرم /500 کالری
گردوی خرد شده 200 گرم 100 گرم / 688 کالری
آرد 150 گرم 100 گرم / 360 کالری
شکلات چیپسی 100 گرم 100 گرم / 190 کالری
پودر کاکائو 20 گرم 100 گرم / 312 کالری
نمک مقداری 100 گرم / 0 کالری
پودر قهوه اسپرسو 2 قاشق غذا خوری 100 گرم / 2 کالری
تخم مرغ 5 عدد 100 گرم /147 کالری
شکر 250 گرم 100 گرم /400 کالری
روغن مایع 4/1 لیتر 100 گرم /900 کالری
مواد مورد نیاز مایع شکلات رویه کیک :
شکلات شیری 200 گرم 100 گرم / 520 کالری
خامه 200 گرم 100 گرم / 350 کالری
پودر کاکائو 1 قاشق چای خوری 100 گرم / 312 کالری
دستور تهیه کیک شکلاتی موکا:
شکلات تخته ای را درون ظرفی بریزید و آن را روی قابلمه پر از آب جوش قرار دهید و روی حرارت بگذارید تا ذوب شود.آرد را الک کنید و آن را در کاسه ای بریزید.سپس گردو و شکلات چیپسی و کاکائو و نمک و پودر اسپرسو را به آن اضافه نمایید.مواد را با یکدیگر خوب مخلوط نمایید.در ظرفی دیگر تخم مرغ و شکر را ریخته و آنها را با همزن برقی با سرعت زیاد خوب بزنید.آنقدر ادامه دهید تا کرم رنگ شود.سپس روغن را کمکم به آن اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.شکلات ذوب شده را به آن اضافه کنید و مخلوط نمایید.زیاد هم نزنید کمی هم زدن کافی می باشد.
کف سینی مستطیل شکل را چرب کنید و آن را با ورقه های روغنی بپوشانید.خمیر را روی سینی بریزید و با کمک قاشق آن را یکنواخت کنید.فر را روی درجه 180 درجه سانتی گراد قرار دهید و هنگامی که کمی گرم شد ، سینی را در طبقه وسط به مدت زمان 25 دقیقه قرار دهید.پس از پخت کیک آن را از فر خارج نموده و اجازه دهید تا سرد شود.سپس آن را به صورت مربع شکل برش بزنید.
دستور تهیه رویه شکلاتی :در یک تابه کوچک خامه را حرارت دهید تا آب شود. سپس شکلات شیری رنده شده را به آن اضافه کنید. سریع هم بزنید که مخلوط ته نگیرد.وقتی که به اندازه کافی غلیظ شد ،آن را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید سرد شود.پس از کمی خنک شدن روی کیک بریزید و در یخچال قرار دهید تا مایع شکلات رویه کاملا بندد.قبل از سرو روی آن پودر کاکائو الک کنید و با چای یا قهوه داغ سرو کنید.
نوش جان