کیک شکلاتی موکا

شکلاتی موکا

کیک موکا یکی از کیک های خانگی ساده و خوشمزه می باشد.کیک شکلاتی موکا مناسب با سلیقه شماست که با کمی وقت می توانید آن را در منزل تهیه کنید.کیک شکلاتی موکا را می توان هم در میز صبحانه و هم در عصرانه سرو نمود.امیدواریم که مورد توجه شما قرار بگیرد.در این روش تهیه ما مقدار کالری ها ی مواد اولیه را در اختیار شما قرار داده ایم.

مواد مورد نیاز کیک شکلاتی موکا :

شکلات شیرین           300 گرم                    100گرم /500  کالری

گردوی خرد شده         200 گرم                    100 گرم / 688 کالری

آرد                        150 گرم                    100 گرم / 360 کالری

شکلات چیپسی           100 گرم                    100 گرم / 190 کالری

پودر کاکائو               20 گرم                      100 گرم / 312 کالری

نمک                        مقداری                     100 گرم / 0 کالری

پودر قهوه اسپرسو        2  قاشق غذا خوری       100 گرم / 2 کالری

تخم مرغ                   5 عدد                           100 گرم /147 کالری

شکر                       250 گرم                        100 گرم /400 کالری

روغن مایع                4/1 لیتر                        100 گرم /900 کالری

مواد مورد نیاز مایع شکلات رویه کیک :

شکلات شیری               200 گرم                       100 گرم / 520 کالری

خامه                           200 گرم                       100 گرم / 350 کالری

پودر کاکائو                   1 قاشق چای خوری         100 گرم / 312 کالری

 

 

دستور تهیه کیک شکلاتی موکا:

شکلات تخته ای را درون ظرفی بریزید و آن را روی قابلمه پر از آب جوش قرار دهید و روی حرارت بگذارید تا ذوب شود.آرد را الک کنید و آن را در کاسه ای بریزید.سپس گردو و شکلات چیپسی و کاکائو و نمک و پودر اسپرسو را به آن اضافه نمایید.مواد را با یکدیگر خوب مخلوط نمایید.در ظرفی دیگر تخم مرغ و شکر را ریخته و آنها را با همزن برقی با سرعت زیاد خوب بزنید.آنقدر ادامه دهید تا کرم رنگ شود.سپس روغن را کمکم به آن اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.شکلات ذوب شده را به آن اضافه کنید و مخلوط نمایید.زیاد هم نزنید کمی هم زدن کافی می باشد.

کف سینی مستطیل شکل را چرب کنید و آن را با ورقه های روغنی بپوشانید.خمیر را روی سینی بریزید و با کمک قاشق آن را یکنواخت کنید.فر را روی درجه 180 درجه سانتی گراد قرار دهید و هنگامی که کمی گرم شد ، سینی را در طبقه وسط به مدت زمان 25 دقیقه قرار دهید.پس از پخت کیک آن را از فر خارج نموده و اجازه دهید تا سرد شود.سپس آن را به صورت مربع شکل برش بزنید.

دستور  تهیه رویه شکلاتی :در یک تابه کوچک خامه را حرارت دهید تا آب شود. سپس شکلات شیری رنده شده را به آن اضافه کنید. سریع هم بزنید که مخلوط ته نگیرد.وقتی که به اندازه کافی غلیظ شد ،آن را  از روی حرارت بردارید و اجازه دهید سرد شود.پس از کمی خنک شدن روی کیک بریزید و در یخچال قرار دهید تا مایع شکلات رویه کاملا بندد.قبل از سرو روی آن پودر کاکائو الک کنید و با چای یا قهوه داغ سرو کنید.

نوش جان

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *