کیک مکزیکی

طرزتهیه کیک مکزیکی

در اموزش امروز سایت اورسوییت کیک مکزیکی قرار داده شده است که می توانید به سادگی در منزل تهیه کنید در طرز تهیه این کیک از پودرکاکائو و گاناش استفاده شده است که مطمئنا یکی از کیک های محبوب برای افرادی که کیک شکلاتی دوست دارند می شود هم چنین شما می توانید برای تولد نیز کیک مکزیکی را در منزل درست کنید

موادلازم کیک مکزیکی

تخم‌مرغ : 6 عدد
آرد : 130 گرم
پودر كاكائو : 20 گرم
شكر : 150 گرم
خامه قنادي : 500 گرم
آب جوش : 1/4 پيمانه
بيكينگ پودر : نصف قاشق مرباخوري
وانيل : ¼ قاشق چايخوري

مواد لازم كرم رويال:

سفيده تخم‌مرغ : 1عدد
پودر قند : 75 گرم

مواد لازم كرم گاناش:

شكلات تخته‌اي سياه : 350 گرم
خامه صبحانه : 300 گرم

طرزتهیه کیک مکزیکی

برای درست کردن کیک مکزیکی لازم است ابتدا زرده و سفيده تخم‌مرغ‌ها را از هم جدا کنید سپس زرده‌ها را همراه با شكر و وانيل با همزن بزنید وبعد آب جوش را اضافه کنید و با دور متوسط همزن بزنید تا حجم تخم مرغ ها دو برابر شود.

در مرحله دیگر از طرزتهیه کیک مکزیکی آرد, بيكينگ‌ پودر و پودر كاكائو را با هم مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید. حالا سفيده‌ها را در ظرفي جداگانه بزنید تا سفيد و سبك شود بعد به مخلوط زرده و آرد اضافه کنید و مواد کیک را به صورت دوراني مخلوط کنید تا یکدست شود .

بعد از اینکه مایه کیک مکزیکی آماده شد مواد را در قالب 23 سانتي‌متري كه كف آن را كاغذ روغنی قرار داده اید و یا چرب کرده اید بریزید و قالب را در فر با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد به مدت 45 دقيقه قرار دهید تا بپزد . بعد ازاینکه کیک آماده شد از فر خارج کنید و اجازه دهید خنك شود.

سپس كيك را از وسط برش زده خامه قنادي را روی لایه های کیک بریزید و با میوه یا مغزهای موردنظر روی خامه را بپوشانید ولایه های کیک را روی هم قرار دهید سپس اطراف و روي كيك را هم يك لايه خامه بکشید

در این مرحله از طرز تهیه کیک مکزیکی لازم است کرم گاناژ را آماده کنید برای این کار شکلات تخته ای و خامه را در ظرفی بریزد و روی حرارت قرار دهید تا به صورت یکدست آب شود حالا روي کیک را با كرم گاناش بپوشانید

بعد از اینکه روی کیک را با گاناش پوشاندید کرم رویال را اماده کنید برای این کار نیز سفیده ها را کمی با همزن بزنید تا خودش را بگیرد سپس پودر قند را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا خودش را کاملا بگیرد بعد کرم رویال را در قیف کاغذی بریزید و به صورت دایره روی کیک را با کرم رویال قیف بزنید و بعد با نوک چاقو از لبه های کیک به سمت مرکز روی دایره های ایجاد شده با کرم رویال خط بیندازید تا مثل شکل زیر شود

اموزش کیک مکزیکی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *