کیک میوه ای

کیک

کیک میوه ای

یکی از انواع کیک های محبوب در بین افراد کیک میوه ای می باشد که طرفداران بسیاری دارد.تهیه کیک میوه ای بسیار ساده می باشد .این کیک مناسب بریا میان وعده های شما و نیز جشن های شما می باشد.این کیک را می توانید با چای سرو نمایید.

مواد مورد نیاز کیک میوه ای :

آرد سفید : یک و یک‌ دوم لیوان

پودر دارچین : یک‌ قاشق مربا خوری

جوش شیرین : یک‌چهارم قاشق مربا خوری

فلفل سفید : یک‌چهارم قاشق مربا خوری

عسل : 2 قاشق غذاخوری

گردو یا بادام خرد شده : یک‌ سوم فنجان

کشمش : یک ‌دوم فنجان

تخم مرغ : 2 عدد

شکر قهوه‌ای : یک ‌دوم فنجان

آب سیب یا پرتقال : یک ‌دوم فنجان

کره آب شده ک:یک‌ سوم فنجان

گیلاس خرد شده : یک‌ دوم فنجان

بیکینگ ‌پودر: یک ‌دوم قاشق مربا خوری

مخلوط میوه شکر زده و خرد شده : سه چهارم لیوان

دستور تهیه کیک میوه ای :

در مرحله اول فر را روی دمای 150 درجه سانتی گراد قرار دهید تا گرم و آماده شود.سپس کاسه را بردارید و شکر قهوه ای را همراه تخم مرغ خوب هم بزنید.قبل از استفاده از تخم مرغ آن را نیم ساعت در دمای اتاق قرار دهید.سپس آب میوه را به مواد بیفزایید و به هم زدن ادامه دهید.در مرحله بعدی عسل را اضافه کینیدو به مدت زمان پنج دقیقه به هم زدن ادامه دهید.سپس ارد را الک کنید و روی مواد بریزید.در هنگام هم زدن پودر دارچین و نیز جوش شیرین را همراه فلفل سفید به مواد خود بیفزایید.گردو ها و نیز کشمش را داخل مواد ریخته و هم بزنید.باقی مانده مواد اولیه خود را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط نمایید.قالب با اسپری چرب کنید.مواد را داخل قالب بریزید.قالب خود را به مدت زمان خود را یک ساعت و یا کمی بیشتر در فر گرم شده قرار دهید.سپس آن را روی سینی توری قرار دهید تا خنک شود.برای تزیین می توانید از خامه فرم گرفته شده و یا میوه استفاده نماییدو هم چنین علاوه بر نوشیدنی گرم می توانید کیک میوه ای را با آبمیوه سرو نمایید.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *