کوکی کره ای

کوکی کره ای بسیار ترد و شکننده می باشد که باعث می شود طعم خوبی را به آن بدهد.برای صبحانه و عصرانه و حتی برای مهمانی ها می توانید از کوکی کره ای استفاده نمایید.این کوکی ها را با چای و یا قهوه سرو نمایید.

مواد مورد نیاز کوکی کره ای:

آرد همه منظوره    ۳ پیمانه

نمک    ۱/۴ قاشق چای خوری

کره    ۱ پیمانه

شکر سفید   ۱/۲پیمانه

اسانس وانیل خالص     ۱ قاشق چای خوری

شکلات برای روکش    ۱۸۰ گرم

دستور تهیه کوکی کره ای :

در ابتدا آرد و نمک را مخلوط نمایید و سپس آن را الک کنید و کنار بگذارید.در ظرفی کره را با هم زن خوب بزنید تا نرم شود ، سپس شکر را به کره اضافه کنید تا حالت نرمی به دست آید.وانیل را به مواد خود اضافه نمایید.سپس ارد را به مواد به آرامی اضافه کنید تا حالت خمیری به دست آید.خمیر را گرد کنید اما ورز ندهید.آن را داخل سلفون قرار دهید و شبیه دیسک در بیاورید.سپس به مدت یک شبانه روز در یخچال بگذارید.اگر زمان کافی نداشته باشید می توانید چند ساعت در یخچال نگهداری کنید.

فر را روی درجه حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید.سینی فر را با ورقه های روغنی بپوشانید.روی سطحی آرد بپاشید و خمیر را روی آن پهن کنید و قالب بزنید.سپس آن را در سینی فر قرار دهید.اگر خمیر نرم بود با سینی در یخچال به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید.سپس سینی را به مدت زمان ۱۰ دقیقه در فر گرم شده قرار دهید.

شکلات را داخل ظرف نسوز بریزید و روی حرارت آب در حال جوشیدن قرار دهید.پس از کمی خنک شدن شکلات ها بیسکوییت ها یا همان کوکی های کره ای را داخل شکلات قرار دهید.سپس در یخچال قرار دهید و اجازه دهید تا کمی خودشان را بگیرد.می توانید با استفاده از شکلات فقط نیم و یا قسمتی از کوکی ها را با آن بپوشانید.با این روش اشکال گوناگون و اشتها آوری را ایجاد می کنید.

نوش جان