نحوه شکوفه زدن با خامه

برای تزیین کیک می توانید از شکوفه زدن با خامه استفاده کنید و کیک خود را با شکوفه های زیبا تزیین کنید برای این کار ابتدا لازم است ماسوره ۴ پر را داخل قیف بگذارید و سپس خامه را داخل قیف بریزید برای زدن شکوفه می توانید از خامه رنگی نیز استفاده کنید  سپس قیف را از قسمت بالا جمع کنید و چند بار بپیچید تا خامه بیرون از قیف نریزد و بخش بالایی قیف را با دست بگیرید تا خامه شل نشود

حال کمی قیف را از بالا فشار دهید تا خامه از ماسوره بیرون بیاید بعد از لبه بیرونی کیک شروع به تزیین با خامه کنید و به صورت گرد خامه را شکل دهید

آموزش تزیین با خامه

 بعد از اینکه لبه بیرونی کیک را با خامه شکوفه زدید روی خامه پایینی را به صورت گرد طرح بزنید و تا مرکز بچرخانید و بعد یک شکوفه کوچک  وسط  خامه دوم بزنید به این ترتیب کیک خود را خیلی آسان تزیین کرده اید.

تزیین کیک با خامه

برای شکوفه زدن با خامه می توانید از انواع ماسوره استفاده کنید تا بتوانید طرح های گوناگون ایجاد نمایید برای شروع ممکن است شکل گل به خوبی در نیاید ولی با تمرین به راحتی قادر به تزیین کیک می شوید