آموزش شیرینی نارگیلی

شیرینی نارگیلی

مواد لازم پخت شیرینی نارگیلی

پودر نارگیل یا نارگیل ریز رنده شده : 1/2 لیوان

 شکر:  3 قاشق غذاخوری

 آرد 1 : قاشق غذاخوری

سفیده تخم مرغ  :1  عدد

اسانس بادام : 3 قطره

نمک نوک قاشق چایخوری

 شکلات برای تزیین

طرز تهیه  شیرینی نارگیلی

برای تهیه شیرینی نارگیلی  ابتدا سفیده تخم مرغ و نوک قاشق نمک را در ظرفی با دور تند همزن بزنید تا خامه ای شکل شود سپس اسانس بادام ، آرد ، پودر نارگیل و شکر را به مواد اضافه و مخلوط کنید

آموزش شیرینی نارگیلی

در سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و با قاشق چای خوری از مایه شیرینی  بردارید و به شکل گرد روی سینی بریزید سپس سینی را در فر با دمای 160 درجه سانتیگراد که از قبل روشن کردید بگذارید زمان لازم برای پخت شیرینی نارگیلی 20 دقیقه است تا شیرینی ها بپزد و زیرش طلایی رنگ شود

طرز تهیه شیرینی نارگیلی

تزیین : برای تزیین شیرینی نارگیلی بعد از اینکه شیرینی ها را از فر خارج کردید و خنک شد شکلات را روی حرارت بخار آب کنید و بعد شیرینی ها را داخل شکلات بزنید و بعد  در یخچال بگذارید تا شکلات بسته شود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *