باترکریم آلمانی

باترکریم آلمانی

در تزیین کیک ها می توانید از انواع باترکریم استفاده کنید در اموزش امروز اورسوییت طرز تهیه باترکریم آلمانی قرار داده شده است که شیرینی آن نسبت به سایر کریم ها کمتر است و به راحتی فرم گرفته می شود

مواد لازم باترکریم آلمانی

شیر : 2 لیوان

نشاسته ذرت : 2 قاشق غذاخوری

شکر : نصف لیوان

کره :  گرم25 +200  گرم

تخم مرغ : 1 عدد

اسانس

طرز تهیه باترکریم آمانی

در طرز تهیه باترکریم آلمانی نیاز است کره به دمای اتاق برسد

ابتدا 1 لیوان شیر را در ظرف بریزید و سپس نشاسته ذرت را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا نشاسته حل شود سپس تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید

اموزش باتر کریم آلمانی

در مرحله دوم طرزتهیه باترکریم آلمانی 1 لیوان باقیمانده شیر را همراه با شکر و 25 گرم کره را با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا کره ذوب شود سپس مخلوط شیر و تخم مرغ را به ان اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا بجوشد آید و سفت شود بعد از اینکه به جوش آمد 2 الی 3 دقیقه دیگر هم بزنید و سپس از روی حرارت بردارید

طرزتهیه باتر کریم آلمانی

دست.رتهیه باترکریم آلمانی

و بعد روی سطح مخلوط را با سلفون بپوشانید ( دقت کنید روی سطح کاسترد را بپوشانید نه ظرف ) و اجازه دهید به دمای اتاق برسد بهتر است مخلوط به مدت 10 الی 12 ساعت در دمای اتاق باشد راه دیگر این است که یک ظرف را پر از یخ و آب سرد کنید و بعد ظرفی دیگر را روی یخ قرار دهید و کاسترد را در ظرف خالی کنید و مرتب هم بزنید تا خنک شود

اموزش باترکریم المانی

در مرحله دیگر از طرزتهیه باترکریم المانی 200 گرم کره را که به دمای اتاق رسیده است با همزن بزنید تا کاملا سفید و کرم مانند شود و بعد کاسترد را قاشق قاشق به کره اضافه کنید و خوب با همزن بزنید تا کاسترد تمام شود

آموزش باترکریم المانی

رسپی باترکریم آلمانی

باترکریم آلمانی آماده است حالا می توانید برای تزیین کیک خود استفاده کنید در صورتی که می خواهید باترکریم رنگی داشته باشید می توانید از اسانس استفاده کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *