باسلوق توپی

باسلوق توپی

موادلازم باسلوق توپی

نشاسته :1 لیوان

آب : 3 لیوان

شکر: 1 ونیم لیوان

گلاب : 4/1 لیوان

وانیل نوک قاشق چای خوری

مغزگردوخردشده و پودرنارگیل به مقدار لازم

طرزتهیه باسلوق توپی

آماده کردن باسلوق توپی بسیار ساده است برای تهیه باسلوق ابتدا نشاسته را در ظرفی بریزید و سپس به آن آب سرد اضافه کنید طوری که سطح نشاسته را آّب بگیرد بعد از 15 دقیقه نشاسته را صاف کنید و مجددا 3 لیوان آب به آن اضافه کنید و بعد شکر را اضافه کنید و مواد را روی حرارت ملایم بگذارید و مرتب هم بزنید تا زمانی که محلول نشاسته زلال و شفاف شود

بعد از اینکه مواد نشاسته شفاف شد گلاب و وانیل را به ان اضافه نمایید و بعد پودر نارگیل را در سینی بریزید و پهن کنید پودر نارگیل را در حدی در سینی پهن کنید که قطر آن 3 الی 5 سانتیمتر شود بعد با یک اهرم که سر آن گرد است مثل اتوی گل سازی حفره هایی در پودر نارگیل ایجاد کنید

طرزتهیه باسلوق توپی

و در هر حفره نصف مغز گردو قراردهید و بعد از مخلوط نشاسته به آرامی در حفره بریزید و روی آن را پودر نارگیل بپاشید و سپس در یخچال بگذارید تا کاملا سرد شود سپس باسلوق ها را یکی یکی از بین پودرهای نارگیل بیرون آورید و در ظرف موردنظر بچینید

اموزش باسلوق

طرز تهیه باسلوق

نکته : توجه کنید که مایع نشاسته سرد نشود به دلیل اینکه به محض سرد شدن مایع بسته میشود و نمی توانید در قالب (حفره) بریزید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *