بیسکوییت دورنگ

طرزتهیه بیسکوییت دورنگ

موادلازم بیسکوییت دورنگ

تخم مرغ : 1 عدد

آرد : 2 ونیم پیمانه

شکر: نصف پیمانه

کره : 180 گرم

پودرکاکائو : 1 قاشق چای خوری

وانیل : نصف قاشق چای خوری

بکینگ پودر : نصف قاشق چای خوری

 

طرزتهیه بیسکوییت دورنگ

بیسکوییت را می توان به عنوان یک میان وعده استفاده کرد در مطلب امروز سایت eversweet.ir طرزتهیه بیسکوییت دورنگ قرار داده شده است

برای اماده کردن بیسکویت لازم است ابتدا کره , وانیل و پودر شکر را با همزن بزنید تا مواد کشدار و رنگش مواد شود بعد تخم مرغ ها را در ظرفی دیگر بشکنید و کمی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند سپس به مخلوط کره و شکر اضافه کنید و مجددا با همزن بزنید

در مرحله بعد بکینگ پودر و آرد را اب هم مخلوط کنید و کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر بیسکوییت یکدست شود حالا خمیر را به 2 قسمت تقسیم کنید و به یکی از خمیر ها پودر کاکائو را اضافه نمایید و بعد خمیر را روی میز کار که آردپاشی کرده اید پهن کنید و خمیر را به شکل های مختلف قالب بزنید

برای دورنگ شدن بیسکوییت می توانید خمیر کاکائویی و خمیر ساده را در کنار هم پهن کنید و سپس قالب بزنید تا بیسکوییت دورنگ شود

بعد از قالب زدن خمیر، بیسکویت ها را در سینی فر بچینید و در طبقه وسط با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید مدت پخت بیسکوییت دورنگ 15 الی 20 دقیقه است

تزیین بیسکوییت دورنگ : برای تزیین بیسکوییت ها می توانید از پودر قند و سس شکلات همراه با ترافل های رنگی استفاده نمایید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *