تارتلت نارگیلی نوعی شیرینی است که در طرزتهیه ان از خمیرپایه تارت به همراه مواد میانی که ترکیبی از پودرنارگیل و شکر است درست می شود طرزتهیه شیرینی تارتلت نارگیلی آسان است این شیرینی را می توانید برای ایام عید و هم چنین در مهمانی های خود درست کنید
موادلازم تارتلت نارگیلی
سفیده تخم مرغ : 1 پیمانه معادل 4 تا سفیده
پودر نارگیل: 2 پیمانه
شکر: 1 و نیم پیمانه
آبلیمو: 1 ق چایخوری
وانیل: نصف ق چایخوری
طرزتهیه تارتلت نارگیلی
در طرزتهیه تارتلت نارگیلی ابتدا لازم است خمیر تارت را آماده کنید که طرز تهیه خمیرپایه تارت را می توانید با کلیک بروی لینک روبرو مطالعه کنید طرزتهیه خمیرپایه تارت
برای درست کردن مواد میانی تارتلت ابتدا سفیده های تخم مرغ را همراه با شکر و پودر نارگیل در ظرفی بریزید و با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تا مخلوط گرم شود اما دقت کنید که مواد نجوشد در صورتیکه مخلوط مقداری سفت شد می توانید 1 سفیده تخم مرغ را کم کم به مواد اضافه کنید و اگر مواد شل بود می توانید از پودر نارگیل استفاده کنید
در مرحله دیگر طرزتهیه تارتلت نارگیلی آب لیمو ترش را به مواد اضافه کنید و سپس مواد را از روی حرارت بردارید حالا قالب ها را آماده کنید وخمیرتارتلت را با وردنه باز کنید وقالب بزنید و سپس خمیر را در قالب ها پهن کنید طوریکه دیواره و کف قالب را بپوشاند و بعد در مرحله آخر طرزتهیه تارتلت نارگیلی مخلوطی که درست کرده اید را در قالب بریزید و برای تزیین نیز می توانید روی موادمیانی تارتلت پودرپسته بپاشید سپس قالب ها را در سینی فر بچینید و در فری که از قبل با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن و گرم کرده اید به مدت 15 الی 30 دقیقه قرار دهید تا بپزد