موادلازم تارت شکلاتی
بیسکوییت کاکائویی: 300 گرم
کره : 125 گرم
خامه : 200 میلی لیتر
وانیل : 1 لوبیا
شکلات تیره : 200 گرم
کره : 50 گرم
طرزتهیه تارت شکلاتی
برای تهیه تارت شکلاتی ابتدا بیسکوییت های شکلاتی را در آسیاب یا میکسر بریزید تا پودر شود سپس 125 گرم کره را ذوب کنید و به بیسکوییت ها اضافه کنید و مواد را با هم خوب مخلوط کنید تا به شکل خمیردر آید سپس خمیر را کف قالب بریزید و یکدست پهن کنید طوریکه دیواره های قالب را هم بپوشاند خمیری که بدست می آید لزوما مثل خمیر شیرینی نرم نیست شما می توانید برای پهن کردن خمیرتارت در قالب ازلیوان استفاده کنید و با لیوان یا وردنه کوچک خمیر را پهن کنید وفشار دهید تا منسجم شود
در مرحله دیگر از تهیه تارت شکلاتی خامه و دانه وانیل را در یک ظرف متوسط بریزید و روی حرارت قرار دهید تا خامه به نقطه جوش برسد سپس از روی حرارت بردارید و شکلات های خرد شده را به هماره 50 گرم کره اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا یکدست شود
حالا مایع شکلاتی را روی خمیرتارت پهن شده در قالب بریزید و حداقل به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید
نکته ای که باید به آن توجه کنید این است که 2 ساعت قبل از سرو قالب تارت را تکان دهید و بعد از قالب خارج کنید و نوش جان کنید