تزیین کیک خانگی مدل هندوانه

تزیین کیک خانگی مدل هندوانه

یکی از نمادهای شب یلدا هندوانه است شما دوستان عزیز می توانید برای شب یلدا تزیین کیک خانگی مدل هندوانه انجام دهید و علاوه بر میوه هندوانه کیک هندوانه ای هم به عنوان سنبل یلدا داشته باشید به این ترتیب یلدایی متفاوت را تجربه می کنید در اموزش های قبلی طرزتهیه کیک شیفون قرار داده شده است در این مطلب نیز تزیین کیک خانگی هندوانه اموزش داده می شود تا علاقمندان به تزیین کیک بتوانند مدل کیکی جدید را تهیه کنند در این مطلب نیز کیک مورداستفاده شیفون است . تزیین کیک خانگی هندوانه برای دوستان و اعضای خانواده که در شب یلدا متولدشده اند ایده خوبی است

موادلازم کیک خانگی مدل هندوانه

آرد   : یک و یک چهارم پیمانه

تخم مرغ  : ۴عدد

شکر: یک پیمانه سرخالی

روغن مایع   : یک چهارم پیمانه

وانیل : یک هشتم قاشق چای خوری

آب گرم  : یک چهارم پیمانه

بکینگ پودر  :  یک قاشق چایخوری

رنگ خوراکی سبز, قرمز , شکلات تخته ای

خامه فرم گرفته به میزان لازم

نحوه تزیین کیک خانگی مدل هندوانه

برای تهیه کیک خانگی مدل هندوانه لازم است ابتدا کیک شیفون را آماده کنید برای این کار تخم مرغها را همراه با وانیل با دور متوسط همزن بزنید تا تخم مرغ ها از حالت لختگی در آیند و بعد شکر را کم کم به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و با همزن به مدت 10 الی 15 دقیقه بزنید تا حجم مواد زیاد و کرم رنگ شود

طرزتهیه کیک خانگی هندوانه

اموزش کیک خانگی هندوانه

حالا آب گرم را به مواد کیک اضافه کنید و مجددا هم بزنید تا کمی سفت شود بعد روغن مایع را اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید تا ترکیب شوند

تزیین کیک خانگی مدل هندوانه

در مرحله آخر آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط و الک کنید و در 3 مرحله به مواد اضافه کنید و با لیسک یا قاشق مواد را به آرامی و دورانی مخلوط کنید تا یکدست شود

طرزتزیین کیک خانگی مدل هندوانه

بعد مایه کیک را در قالب گرد چرب و آردپاشی شده بریزید و در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 40 الی 45 دقیقه قرار دهید بعد از نیم ساعت کیک را با تستر (چاقوی تمیز) تست کنید اگر تمیز بیرون آمد یعنی کیک شیفون آماده است و می توانید از فر خارج کنید و تزیین کیک خانگی انجام دهید

اموزش تزیین کیک خانگی مدل هندوانه

بعد از اینکه کیک را از فر خارج کردید اجازه دهید خنک شود سپس از قالب بیرون آورید تا کاملا سرد شود سپس برای تزیین کیک خانگی مدل هندوانه کیک را به 2 لایه برش بزنید و هر لایه را از وسط نصف کنید بعد روی هر لایه کیک را با شربت مرطوب کنید و مقداری خامه فرم گرفته روی لایه کیک بریزید و صاف کنید سپس مقداری گردوخردشده بریزید و بعد لایه دوم را روی ان قرار دهید مجددا مرحله قبل را برای لایه دوم انجام دهید و در آخر لایه سوم کیک را قرار دهید و قسمتهای بیرون زده کیک را با چاقو برش دهید و روی کیک را با خامه بپوشانید و صاف کنید

تزیین کیک مدل هندوانه

رسپی کیک خانگی با تزیین هندوانه

حالا کیک خانگی مدل هندوانه را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید و بعد مقداری خامه را با رنگ خوراکی قرمز و مقداری دیگر را با رنگ سبز مخلوط کنید و قسمت روی کیک را که قرار است قرمز شود با خامه قرمز بپوشانید و صاف کنید و دیواره های کیک و کمی لبه های کیک را با خامه سبزبپوشانید البته به جای خامه سبز می توانید از پودر پسته استفاده کنید

کیک خانگی با تزیین هندوانه

در مرحله آخر از تزیین کیک خانگی هندوانه شکلات تخته ای را به روش بن ماری آب کنید و در قیف یا نایلون بریزید سر نایلون را کمی برش بزنید و به اندازه نقطه شکلات تخته ای ذوب شده را روی کاغذ روغنی قیف بزنید تا برای تخمه هندوانه استفاده شود

تزیین کیک تولدخانگی هندوانه

اجازه دهید شکلات خنک شود و بعد تخمه های هندوانه را از روی کاغذ جدا کنید و روی قسمت قرمزکیک شیفون قرار دهید

تزیین کیک خانگی هندوانه تمام شد نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *