مواد لازم خمیر مارزیپان

بادام : ۳۵۰ گرم معادل ۲ پیمانه

شکر : ۳۵۰ گرم معادل ۲ پیمانه

سفیده تخم مرغ : ۱ عدد

آبجوش : نصف پیمانه

پودر قند : ۱۵۰ گرم

اسانس بادام تلخ : به مقدار لازم

طرز تهیه خمیر مارزیپان      

خمیر مارزیپان بیشتر در شیرینی پزی و تریین کیک استفاده می شود خمیر مارزیپان شیرین به مارزیپان فرانسوی معروف است و مارزیپان کم شیرین به مارزیپان آلمانی شهرت دارد این خمیر هم با نام مارزیپان و هم مارسیپان شناخته شده است

برای تهیه خمیر مارزیپان ابتدا باید بادام ها را در آب به مدت ۱۲ ساعت خیس کنید تا پوست آنها به راحتی جدا شود برای جدا کردن پوست بادام آنها را یکی یکی از آب بیرون آورید و پوست شان را جدا کنید

طرز تهیه خمیر مارسیپان

بعد از اینکه پوست بادام ها را جدا کردید روی یک دستمال تمیز بریزید و ۲ الی ۳ روز بگذارید تا خشک شوند سپس بادام ها را کم کم در چرخ گوشت بریزید تا چرخ شوند

خمیر مارسیپان

بعد از اینکه بادام ها را چرخ کردید ۳ مرتبه نیز با شکر مجددا چرخ کنید تا کاملا پودر شوند

بعد از چرخ کردن بادام ها با شکر آبجوش را اضافه کنید و مواد را با هم خوب مخلوط کنید و سفیده تخم مرغ را نیز اضافه کنید و هم بزنید و بعد روی حرارت ملایم به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید

اموزش خمیر مارزیپان

خمیر بادام

بعد از اینکه از روی حرارت برداشتید اجازه دهید کمی خنک شود سپس پودر قند را را روی سطح کار خود بپاشید و خمیر مارزیپان را روی پودر قند قرار دهید و با دست ورز دهید تا پودر قند و خمیر کاملا با هم مخلوط شوند و خمیر دیگر به دست نچسبد

خمیر مارزیپان تزیین کیک

در صورت تمایل می توانید کمی از اسانس بادام تلخ نیز استفاده کنید

برای رنگ کردن خمیر مارزیپان (خمیر بادام) نیز می توانید از رنگ های ژله ای و خوراکی استفاده کنید

رنگ کردن خمیر مارسیپان

طرز تهیه خمیر مارزیپان روش های مختلف دارد که دستور تهیه امروز یکی از این روشها است