دسرفروماژ پرتقال

فروماژپرتقال

موادلازم دسرفروماژپرتقال

شکر: نصف پیمانه

خامه : نصف پیمانه

آب داغ : نصف پیمانه

رنده پوست پرتقال : نصف قاشق چای خوری

زرده تخم مرغ : 2 عدد

پودرژلاتین : 1 ونیم قاشق غذاخوری

آب پرتقال : 1 ونیم پیمانه

طرزتهیه فروماژپرتقال

فروماژ نوعی دسر است و در طعم های مختلف می توان فروماژ را درست کرد در مطلب امروز طرزتهیه دسرفروماژ پرتقال اموزش داده شده است

ابتدا آب داغ و ژلاتین را در ظرفی با هم مخلوط کنید و روی حرارت غیرمستقیم قرادهید تا ژلاتین در آب حل شود سپس آب پرتقال را روی حرارت ملایم بگذارید تا گرم شود دقت کنید آب پرتقال نباید بجوشد

حالا زرده های تخم مرغ را در ظرفی بریزید و رنده پوست پرتقال را به آن اضافه کنید و هم بزنید سپس شکر را اضافه کنید و مواد را با همزن بزنید تا حجمش زیاد شود و رنگش کرم شود

دسرفروماژپرتقال

در این مرحله از تهیه دسرفروماژ آب پرتقال داغ شده را کم کم به مخلوط زرده و شکر اضافه کنید و هم بزنید تا مواد خوب با هم مخلوط شوند سپس خامه را کمی بزنید تا یکدست شود و مخلوط زرده را کم کم به خامه اضافه کنید و با همزن بزنید

طرزتهیه فروماژپرتقال

اموزش فروماژپرتقال

بعد ژلاتین حل شده را اضافه کنید و مجددا مواد را با هم مخلوط کنید بعد از اینکه مایع فروماژ آماده شد قالب را مرطوب کنید و در فریزر قرار دهید تا یخ بزند و بعد مایع دسر را داخل قالب بریزید و به مدت 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را ببندد

دسرفروماژ

زمانیکه دسر فروماژ خودش را بست و آماده شد می توانید از قالب خارج کنید برای خارج کردن دسرها از قالب لازم است قالب را در ظرف اب به مدت 20 ثانیه قرار دهید و بعد از ظرف آب خارج کنید و قالب را برگردانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *